"Mersin'e puan için gideceğiz"

Sanica Boru Elazığspor, ligin bitimine üç hafta kala ligde kalmayı garantilemek için pazar günü deplasmanda oynayacağı Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü.

Mersine puan için gideceğiz
30 Nisan 2013 Salı 20:03 tarihinde eklendi.

 

Sanica Boru Elazığspor, ligin bitimine üç hafta kala ligde kalmayı garantilemek için pazar günü deplasmanda oynayacağı Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Yılmaz Vural, Mersin'e puan veya puanlar için gideceklerini söyledi. Beşiktaş'a gideceği yönündeki haberleri de değerlendiren Vural, "Evet Beşiktaş'a gitmek istiyorum" dedi. 
 
Sanıca Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural Mersin İdman Yurdu maçına sıkı hazırlandıklarını ve tüm hesaplarını puan yada puanlar almak üzerine kurduklarını söyledi. Ligin bitimine 3 hafta kala 38 puana sahip olduklarını hatırlatan tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, "38 puanımız var. Bu ligde kalma puanı değil, bunun üstüne koymak lazım ki, ancak o zaman kimseye muhtaç olmadan, ben bu ligde kaldım diyebilesiniz.

Bizim daha ligin başlarında tespit ettiğimiz puan 39'du şuanda sondan üçüncü sıradaki büyük şehir belediyesinin 33 puanı var. Kalan 9 puan var ortada. Hepsini kazanırsa 42 puan olur, demek ki o zaman 39 puana matematiksel bakıldığında, yeteri bir puan değil gibi gözüküyor. Ama rakiplerin oynayacağı maçları analiz yaptığınızda bunun mümkün olmadığını veya çok, çok zor olduğunu görebilirsiniz. Öncelikle kaybetmemek ve kazanabilirsek de alacağımız 3 puanı alıp 41 puan yapıp bu ligde kaldık diyebilmek istiyoruz" dedi. 
 
BEŞİKTAŞ'A MI GİDİYOR? 
 
Bir spor yazarının, ' Beşiktaş'a gitmek istiyor' şeklindeki yazısını da değerlendiren Yılmaz Vural, "Beşiktaş camiası ile aram çok iyidir. Taraftarlarıyla, yöneticisiyle böyle bir husumet sokma gayreti çok yanlıştır, çirkindir, kimse bu tezgaha düşmez. Şüphesiz Beşiktaşımız, Fenerbahçemiz de, Galatasayımız da, Trabzonsporumuz da, hatta buna Bursaspor da eklenmiştir, dolaysıyla konu böyle görmek vardır. Ben her zaman isterim. Beşiktaş takımında antrenman yapmak, bir zamanlar değil, her zaman isterim. ve antrenör bir takıma gitmek için çalışmaz, antrenörü takımlar ister, hep bunlar yanlış ifadeler.

Eğer sizin dediğiniz gibiyse ben okuyamadım yazıyı, o yüzden fazla içeriğini bilmediğim için fazla bir şey söyleyemem. Ama özünde bu kelime, iş iki büyüğe doğru gidiyor. Bu söylem hepinizin katıldığı gibi, bakın onlar her şeyini tamamladı, stadına kadar. Şimdi Beşiktaş'ta onlara tekrar toparlanmak adına, bu seneyi feda yılı ilan etti. 'Bir dakika durun' dedi. 'Toparlanalım bakın açılıyor millet eğer bizde onlara uyarak gitmeye çalışırsak bu makası daha da büyüteceğiz onun için stadımızı yapalım yeniden borçlarımızı organize edelim' diye Fikret Orhan ve yönetimi inanılmaz bir çaba sarf ediyor. Tebrik ederim kendilerini Beşiktaş'ı. Tekrar söylüyorum, büyük takımdır, büyük takımlarımızdan bir tanesidir" dedi. 
 
Öte yandan bir makarna markası yetkilileri, idman öncesi SB Elazığspor, tesislerinde teknik heyet ve futbolcular ile bir araya geldi. Kulübün sağlık, beslenme ekibi ve ahçılarına, sporcu beslenmesi ve makarnanın önemini anlatıldı. Yapılan konuşmalardan sonra pişirilen makarnalar afiyetle yendikten sonra Makarna firması yetkilileri Teknik Direktör Yılmaz Vural'a bir plaket verdi.

DHA