Merzifon'da Anafen şubesi açılıyor

Amasya’nın Merzifon ilçesinde 20 yıldır faaliyet gösteren Ahi Dershaneleri, eğitimdeki kalitesini artırmak için SBS şubesini Anafen adıyla ayrı bir binaya taşıyor.

Merzifonda Anafen şubesi açılıyor
25 Haziran 2013 Salı 15:16 tarihinde eklendi.

Merzifon’da 1993’ten beri eğitim faaliyetlerini sürdüren Ahi Dershaneleri, ilk ve ortaokul öğrencileri için yeni bir binada hizmet vermeye hazırlanıyor. 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıfların ders göreceği yeni Anafen binası Cumhuriyet Caddesi'nde Kaymakamlık Lojmanları karşısındaki müstakil binada 2013-2014 eğitim-öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak.

Ahi Dershanesi Müdürü Nuri Görgel, “Merzifon’un dershanemize gösterdiği teveccühü görmezden gelemezdik. Şimdiye kadar tek binada hem lise hem de ortaokul öğrencilerine ders veriyorduk. İlçemizde dershanemize gösterilen ilgi dolayısıyla kayıtlarımız tek binaya sığmamaya başlamıştı. Bunun yanında ortaokul öğrencilerine, kendilerine has bir sistem ve sadece ortaokul branşlarındaki öğretmenlerin derse gireceği bir program sunmayı arzu ediyorduk. Şimdi yeni binamızı belirledik. Tefrişatı şu an devam ediyor. Okullar açılmadan önce öğrencilerimize yeni Anafen Dershanemizde ders vermeye başlayacağız.” dedi.


CİHAN