Mesajla seks daveti

Kariyerine mal olan cinsel taciz davalarında eski IMF Başkanı eşi Dominique Strauss-Kahn’ın en büyük destekçisi olan Anne Sinclair’in (63) ayrılmaya karar verdiği öne sürüldü

Mesajla seks daveti
15 Kasım 2011 Salı 08:58 tarihinde eklendi.

 

Fransız basınında çiftin yakın çevresine dayandırılan haberlere göre, gazeteci Sinclair mayıs ayından bu yana DSK’yla ilgili ardı arkası kesilmeyen taciz iddialarından bunaldı. Hatta Sinclair, bu süreçte DSK’nın savunması için harcadığı yüz binlerce doları da geri istiyor. Sinclair’in bu kararı vermesinde ise DSK’nın en son geçen ay Fransa’da adının bir fuhuş çetesinin müşteri listesinde geçmesinin etkili olduğu tahmin ediliyor.
 
Tırnaklarını kanatana kadar yiyor
Le Figaro gazetesine göre, Sinclair, cumhurbaşkanı adaylığına kesin gözüyle bakılan eşinin, artık “Fransa’nın Silvio Berlusconi’si” olarak görülmesini hazmedemiyor. Le Journal du Dimanche gazetesi, Sinclair’in DSK’yı terk etmek istediğini fakat eşinin sadakatsiz değil psikolojik olarak hasta olduğunu düşünerek tereddüt ettiğini yazdı. İddiaya göre, hem IMF Başkanlığı’nı hem de seçimlerle adaylık şansını kaybeden DSK, tırnaklarını kanatana kadar yiyor, bütün gün hiçbir şey yapmadan oturuyor. Çift bu haberlerin sızmasının ardından dün özel hayatlarını korumak için mahkemeye başvuracaklarını açıkladı.
 
Mesajla seks daveti
İlk olarak New York’ta bir otelde temizlik görevlisine cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle yargılandığı davadan aklanan DSK, Fransız gazeteci Tristane Banon’un açtığı cinsel taciz davası da düştükten sonra siyasi arenaya dönmeye hazırlanıyordu. Fakat, Fransa’da lüks bir otelin fuhuş partilerine katıldığı ve reşit olmayan bir kızla birlikte olduğu iddiası DSK’nın umutlarını yeniden söndürdü. En son geçen hafta DSK’nın bir işadamına hayat kadınlarıyla birlikte Avrupa’da gece eğlencesine çıkmayı teklif ettiği mesajlar da basına sızmıştı.

Milliyet