Meşhur olunca pusulası şaştı

Senem Kuyucuoğlu, “Yalan Dünya” dizisiyle yıldızı parlayan Hakan Meriçliler’in şöhreti kaldıramadığını, ilişkinin bu yüzden bittiğini açıkladı.

Meşhur olunca pusulası şaştı
26 Haziran 2012 Salı 08:50 tarihinde eklendi, 1.637 kez okundu.

 

Senem Kuyucuoğlu, birkaç gün önce ayrıldığı Hakan Meriçliler hakkında ağır konuştu. Ünlü manken, Meriçliler’in hızlı gelen şöhret yüzünden pusulasını şaşırdığını iddia etti: “Altı yılın sonunda meşhur olunca Hakan’ın pusulası şaştı. Ben kendisini hep uyardım, dinletemedim. Dizideki arkadaşlarının dedikoduları tahammül sınırlarını zorlar hale geldi ve o bu konuda hiçbir şey yapmadı. Şöhretin büyüsüne kapıldı. Ben 14 yaşından beri bu piyasadayım ve bir takım şeylere alışığım. Ancak o, kameralara bir türlü alışamadı. Nedir yani, nesin sen! Altı senedir bocalıyordun, birden parladın. Bu kadar çabuk değiştirmemeli şöhret bir insanı. Umarım yattığı uykudan çabuk uyanır. Yaşandı bitti, yapacak bir şey yok, güzel günlerdi.”
 
Yeter ki onursuz olmasın aşk
 
Kuyucuoğlu, bombardımanına Twitter sayfasından da devam etti, “5 yaşındaki yeğenim daha karakterli” ve “Yeter ki onursuz olmasın aşk derler adama” sözleriyle üstü kapalı göndermelerine devam etti.

Milliyet