Messi iki ülkenin arasını açtı

Arjantinliler İspanya'dan Messi'nin daha iyi korunmasını talep ederek “Unutmayın Messi sizin olduğu kadar bizimde oyuncumuzdur” uyarısı yaptı.

Messi iki ülkenin arasını açtı
26 Ağustos 2013 Pazartesi 14:13 tarihinde eklendi.
Arjantinli sporseverler de Barselona kulübünü ve medyayı protesto ederek "Messi bizimdir" sloganları attılar. Arjantinliler'in en büyük korkusu ise Brezilya 2014 Dünya Kupası'nda Messi'nin olamaması.
 
Barselona'nın dünyaca ünlü yıldızı Leo Messi'nin sağlık durumu Arjantin'de bir numaralı gündem maddesi oldu. Arjantin'in önde gelen spor gazeteleri Messi'yi tam sayfa kapak yaparak “Messi alarm veriyor” başlıklarını kullandı. 
 
Gazeteler, Barselona kulübünü Arjantinli yıldızın sakatlığı ile ilgili doyurucu açıklama yapmamakla suçladı. 
 
La Nacion Deporiva: "Messi'de sakatlıktan öte başka şeyler de mi var" başlığını kullanarak son altı aydır Messi sürekli eriyerek bitiyor bunu durdurun çagrısı yaptı.
 
El Grafico gazetesi: Messi'de Alarm! PSG maçında sakatlanan ve o günden beri iyi korunmayan Messi son Atletico Madrid maçını da bitiremedi. Sol baldırı ağrıyor ama neden iyileşmiyor uyarısı yaptı.
 
Ole gazetesi: Gene Messi gene sakatlık gene 90 dakika oynayamadı. Messi nin nesi var? Messi dünya kupasını kaçırırmı? Messi ne zaman iyleşecek? Sorularını sordu.

DHA