Messi ve Ronaldo'yla alay etti

Ibrahimovic, dünyanın en gözde iki futbol yıldızı olan Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi hakkında oldukça ilginç açıklamalar yaptı. Ibrahimovic, Messi için "Otomattan çikolata almak için bir basamağa çıkmak zorunda" ifadesini kullandı.

Messi ve Ronaldoyla alay etti
14 Ocak 2013 Pazartesi 15:54 tarihinde eklendi.

 

Futbol hayatını Paris Saint Germain'de sürdüren Zlatan Ibrahimovic, dünyanın en gözde iki futbol yıldızı Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo hakkında oldukça ilginç açıklamalar yaptı.
 
Arjantin'de bir internet sitesine konuşan İsveçli yıldız, deyim yerindeyse iki yıldızla alay etti.
 
Barcelona'da harikalar yaratan Messi hakkında, "Dört tane Altın Top Ödülü'ne sahip olabilir ama halen otomattan çikolata almak için bir basamağa çıkmak zorunda" açıklamasında bulunan Zlatan Ibrahimovic, Cristiano Ronaldo için de çarpıcı ifadeler kullandı.
 
Portekizli yıldızın, Messi'nin gölgesinde kaldığını belirten Ibrahimovic, "Ronaldo bazı önceliklere sahip olan bir seyirci gibi. Sadece Messi'nin aldığı ödülleri izliyor. Zaten en iyi 3 futbolcu arasında olmayı hak etmiyor. Bana kalırsa; Ronaldo'dan daha iyi 10 futbolcu var" ifadelerini kullandı.
 
Ibrahımovic, daha önce kendi yazdığı otobiyografisinde de Eski Teknik Direktörü Pep Guardiola'ya büyük suçlamalarda bulunmuştu. İsveçli yıldız, Barcelona'da oynadığı dönemde Katalan teknik adam ile yaşadığı sıkıntılara kitabında yer vermişti.
 
ntvspor