Messi'den müthiş iddiaya yanıt

Lionel Messi, Fransız basınına verdiği demeçte Paris Saint-Germain'e transfer olmak gibi bir düşüncesinin bulunmadığını söyledi.

Messiden müthiş iddiaya yanıt
30 Ekim 2012 Salı 15:15 tarihinde eklendi.

Barcelona'nın süper yıldızı Lionel Messi, Ligue 1'in sükseli ekibi Paris Saint-Germain'e transfer olmak gibi bir niyetinin bulunmadığını açıkladı.

 
Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcuları arasında gösterilen Messi, bu yıl, üst üste dördüncü kez Ballon d'Or ödülünü kazanmak için Cristiano Ronaldo ve Andres Iniesta, Iker Casillas gibi isimlerle mücadele edecek.
 
France Football'a konuşan Arjantinli yıldız, kendisine PSG ile ilgili soruların yöneltilmesi üzerine "PSG'nin projesi benim için baştan çıkarıcı değil. Barcelona'da çok mutluyum. Bu kulüpte yetiştim ve dünyanın en iyi takım arkadaşlarına sahibim. Her sezon kupalar kazanmak için savaşıyoruz. Barça'dan ayrılmayı düşünemiyorum bile." şeklinde konuştu.
 
Carlo Ancelotti'nin ekibiyle ilgili fikirlerinin sorulması üzerine, 25 yaşındaki yıldız "Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilirler mi, bilmiyorum. Ligue 1'i kazanmaları gayet olası çünkü kadrolarında yıldız oyuncular var. Ama bir takım halini almak süre isteyen bir durum. Bana Manchester City'yi anımsatıyorlar. Dünyanın dört bir köşesinden oyuncular transfer ediyorken bir takım oluşturabilmek kolay değildir." ifadelerini kullandı. Lionel Messi, geçtiğimiz sezon La Liga'da 50 gollük bir performans sergileyerek Altın Ayakkabı ödülüne layık görüldü.