Messi'nin futbol ateşi sönmek üzere

Arjantinli teknik direktör ve ünlü futbol analisti Angel Cappa Messi'nin futbol ateşinin sönmek üzere olduğuna dikkat çekti.

Messinin futbol ateşi sönmek üzere
07 Şubat 2014 Cuma 11:47 tarihinde eklendi.

Vatandaşı Messi'yi yıllardır takip ettiğini ve onu çok yakından tanıdığını savunan Angel Cappa,Messi'deki düşüşün ana sebebinin futbola karşı eski tutkusunun olmayışına bağladı.

İspanya'da bir spor programına konuk olan Cappa, "büyük yıldızların yoluna devam edebilmesi için arzulu hedeflerinin olması gerekir, bunu Messi'de göremiyorum, Messi'nin ateşi sönmek üzere ona sahip çıkalım" sözlerini etti.

Angel Cappa, Arjantinli yıldızın son Valencia ve Real Sociedad maçlarındaki performansına baktığımda bu Messi olamaz sözlerini ettiğini belirterek "Şayet bir dünya yıldızından bahsediyorsak, Messi bu yakıştırmadan çok uzaktı,onun tek sorununun sakatlık olduğunu sanmıyorum, bu Messi'ye bir şeyler oluyor" açıklaması yaptı.

Ünlü spor analisti Angel Cappa, profesyonel futbolun en büyük sorununun futbolcuların amatör ruhunu kaybetmesine bağlayarak Messi'yi Messi yapan onun amatör ruhunun olduğunu ifade etti.


DHA