Mesut Özil'den 'Bale' iması

Real Madrid'ten Arsenal'e transfer olan Mesut Özil, Alman futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesine konuştu

Mesut Özilden Bale iması
03 Eylül 2013 Salı 17:58 tarihinde eklendi.
43 milyon Sterline transferin son günü Arsenal'le sözleşme imzalayan Mesut Özil, Real Madrid'in Gareth Bale'yi almasıyla ilk 11'de oynayamamaktan korktuğunu itiraf etti ve Bale transferini, Carlo Ancelotti'nin yeteneklerini takdir etmemesi olarak gördüğünü belirtti.
 
ARSENAL FORMASI GİYMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM
 
Arsene Wenger'e, Premier Lig'de mücadele etmek için sabırsızlandığını ifade eden Mesut Özil, şunları söyledi:
 
"Hafta sonunda Real Madrid'de kalacağımdan emindim fakat sonra hocanın ve patronların bana inancı olmadığını farkettim. Ben bu inanca ihtiyacı olan bir futbolcuyum.Arsenal'de bunu hissettim ve o yüzden Arsenal'e geçtim.
 
Arsene Wenger'e inancım olduğu için ileriye inanarak bakıyorum. Telefonda uzun uzadıya konuştuk. Planlarını anlatırken bana inandığını söyledi. Oyuncu olarak benim ihtiyacım olan şey bu.
Dünya'da her kulüpte yapabilirim, çünkü kendime güveniyorum. Bana inançları olmadığını gördüğümde ayrılıyorum. Yeni Teknik Direktörümün beni daha da geliştireceğine inanıyorum. Premier Lig'de oynamak için sabırsızlanıyorum.
 
WALCOTT: "MESUT İLE OYNAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"
 
İngiltere ve İngiltere Milli Takımının forvet oyuncusu Theo Walcott ise, Mesut Özil ile birlikte oynayacağı için çok mutlu olduğunu söylerken
 
"Ona karşı oynamak yerine onla birlikte oynamak büyük şans:" U21'de 4-0 kaybettiğimizde ona karşı oynadım. Kendisi Arsenal için büyük kazanç" diye konuştu.

DHA