Mesut sosyal medyanın da kralı

Futbol sahalarının başarılı ismi Alman Milli Takımı ve Real Madrid'in oyuncusu Mesut Özil bambaşka bir rekorun sahibi oldu

Mesut sosyal medyanın da kralı
23 Mayıs 2013 Perşembe 15:35 tarihinde eklendi.

FRANKFURT (CİHAN)- Futbol sahalarının başarılı ismi Alman Milli Takımı ve Real Madrid'in oyuncusu Mesut Özil bambaşka bir rekorun sahibi oldu. Mesut Özil 10 milyon takipçisi ile Almanya’da sosyal medyada en çok takipçiye sahip ünlü. Sahaların yıldızı Özil’in İngilizce, Almanca, İspanyolca ve Türkçe sayfasını 10 milyon kişinin takip ettiği bildirildi.

Özil’in halkla ilişkiler ekibi tarafından yapılan açıklamaya göre, Real Madrid forması giyen futbolcuyu 7,1 milyon fanı bulunan Alman rock şarkıcısı Band Rammstein ile 2,1 milyon fanı bulunan basketbolcu Dirk Nowitzki takip ediyor.

Özil’in twitter hesabını ise 1,9 milyon kişi takip ediyor. 
Real Madrid’li 10 numara, "Beni tanıyan fanlarımın düşünceleri ve görüşleri çok önemli." diyor.

Mesut Özil, futbol dünyasında ise en çok fanı olan yedinci ünlü. Bu sıralama ise şöyle: Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, David Beckham, Kaka, Andres Iniesta ve David Villa.

Öte yandan Mesut Özil’in sözleşmesini iyileştirmek için İspanyol kulübü Real Madrid yöneticileriyle masaya oturdu. Ünlü futbolcunun menajerliğini yapan babası Mustafa Özil, oğlunun normal şartlarda 2016 Haziran ayında sona erecek Real Madrid ile olan sözleşmesini daha iyi şartlara kavuşturabilmek için görüşmeler yürütüyor.

24 yaşındaki Mesut, Real Madrid’den sezon başına 5 milyon Euro alırken, yürütülen görüşmelerde, bu miktarın artırılması ve sözleşmenin uzatılması taleplerinin iletildiği öğrenildi.


CİHAN