Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı!

Meteoroloji yurdun büyük bir bölümünü etkisi altına lan soğuk ve yağışlı havaya ilişkin yeni verileri paylaştı.

Meteorolojiden uyarı üstüne uyarı!
17 Ekim 2013 Perşembe 19:10 tarihinde eklendi.
Bu sabah saatleriden itibaren Batı Karadeniz'de görülen yağışların akşam saatlerinden itibaren Bolu, Düzce ve Zonguldak'ın batı çevrelerinde yarın sabah saatlerinden itibaren bölge genelinde kuvvetli (20-50kg/m2) olmasının beklendiği açıklandı.
 
KARADENİZ'DE FIRTINA BEKLENİYOR
 
Batı Karadeniz'de yarın sabah saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (60-75km/s) fırtına bekleniyor. Fırtına, Cumartesi günü ilk saatlerde etkisini kaybedecek.
 
Orta Karadeniz'de yarın öğle saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (60-75km/s) fırtına bekleniyor. Fırtına, Pazar günü ilk saatlerde etkisini kaybedecek.
 
Doğu Karadeniz'de cumartesi günü ilk saatlerden itibaren batı ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (60-75km/s) fırtına, kuzeyinde ise 7 ila 9 kuvvetinde (75-90km/s) kuvvetli fırtına bekleniyor. Kuvvetli fırtına aynı gün sabah saatlerinde, fırtına ise Pazar günü öğle saatlerinde etkisini kaybedecek.
 
BATI AKDENİZ'DE KUVVETLİ YAĞIŞLARA DİKKAT
 
Batı bölgelerinde devam eden yağışların Batı Akdeniz'de kuvvetli (20-50 kg/m2), Antalya ile genelinde yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olmasının beklendiği açıklandı.
 
İÇ EGE VE MUĞLA ÇEVRELERİNDE KUVVETLİ YAĞIŞA DİKKAT
 
Batı bölgelerinde devam eden yağışların İç Ege'de kuvvetli (20-50 kg/m2), Muğla il genelinde yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olmasının beklendiği açıklandı.
 
MARMARA'DA KUVVETLİ YAĞIŞ
 
Batı bölgelerinde devam eden yağışların; Balıkesir, Bursa, Bilecik, Sakarya, Yalova, Edirne ve Kırklareli çevrelerinde kuvvetli (21-50 mm) olmasının beklendiği açıklandı.

DHA