Metris'in babası Aziz Yıldırım

Cezaevinde 4. ayını geride bırakmaya hazırlanan Aziz Yıldırım, Metris'in babası oldu.

Metrisin babası Aziz Yıldırım
09 Kasım 2011 Çarşamba 10:37 tarihinde eklendi, 1.797 kez okundu.

 

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 10 Temmuz'dan bu yana Metris Cezaevi'nde pek çok kimsenin şahit olmadığı bir hayat yaşıyor.

Peki Yıldırım, duvarlar arkasında gününü nasıl geçiriyor. Sabah gazetesinden Volkan Demir Metris günlüğünden notlar yayınladı.

İşte o bilgiler...

Birincisi Fenerbahçe Başkanı, sağlık konusunda son derece duyarlı. Her gün mutlaka yürüyüş yapıyor. Aziz Yıldırım, Metris Cezaevi'nde sosyal sorumluluk görevlerini de yerine getiriyor. Yıldırım gelmeden önce plastik kaplarda yemek yiyen hükümlülerin, "Bu kaplarda yemek sağlığımıza zarar veriyor" diyerek başka tabaklar istemesi bir türlü sonuca ulaşmamıştı. Yıldırım'ın bu konuyla özel olarak ilgilendiği ve cezaevi yönetiminin tüm plastik kapları krom tabaklarla değiştirdiği öğrenildi.
 
YILDIRIM, YARDIM ELİNİ UZATTI
Aziz Yıldırım'ın Metris Cezaevi'ndeki birçok bölüme de LCD TV'ler koydurduğu ve tutuklu ve hükümlülerin daha rahat TV izlemesini sağladığı bildirildi. Yıldırım'ın zor durumda olan mahkumlara da yardım ettiği ve Metris'teki lakabının "Aziz Baba"ya çıktığı gelen haberler arasında!