Metris'ten Q7'ye sitem

Beşiktaş yöneticisi Serdar Adalı, şike soruşturması nedeniyle bulunduğu Metris Cezaevi'ne ziyarete gelen futbolculara sitem etti. Adalı, Portekizli yıldız Quaresma'ya "Niye bu kadar kötü oynuyorsun?" diye sordu.

Metristen Q7ye sitem
18 Ekim 2011 Salı 08:28 tarihinde eklendi.

 

Beşiktaş'ın yabancı futbolcuları Guti, Simao, Quaresma, Sivok, Holosko ve Hilbert, Metris Cezaevi'ne moral ziyaretinde bulundu.
 
Hüriyet gazetesinde yer alan habere göre; futbolcular ile Serdar Adalı arasında ilginç diyaloglarda yaşandı.
 
Siyah/beyazlı yönetici, Quaresma’ya, ‘Neden bu kadar kötü oynuyorsun?” dedi.
 
Portekizli yıldız, “Bir tek ben değil takım olarak iyi oynamıyoruz” dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:
 
“Kayserispor karşısındaki beklenmeyen yenilgi sizler kadar bizleri de üzdü. Sizleri sevindirmek istiyoruz. Sizlere her zaman layık olmaya çalışacağız. UEFA Kupası’nda bunu göstereceğiz. Saha içinde bile sizleri düşünüyoruz.”
 
Serdal Adalı, Metris’te bütün işlerinin takımı düşünmek olduğunu ve bir an önce toparlanmaları gerektiğini ise Guti’ye söyledi.
 
Adalı, “Ne oldu sizlere? Avrupa’da iyisiniz, Süper Lig’de yoksunuz. Galip gelirseniz moral buluyoruz. O yüzden de Kiev maçını kazanmanızı ve bu konuda söz vermenizi istiyorum” diye konuştu.
 
İspanyol yıldız, Adalı’nın sitem dolu bu sözlerinden sonra şunları söyledi:
 
“İstediğimiz zaman istediğimiz takımı yenecek güçteyiz. Fakat milli maç arası bizi durgunlaştırdı. Takım olarak Dinamo Kiev maçını kazanmak için söz veriyoruz. Hatta Kiev maçının galibiyet formasını size getireceğiz...”
 
İki yıldız, Adalı ile görüşürken; Simao, Tayfur Havutçu ile dertleşti.
 
Portekizli oyuncu, “Ligde en kötü oyunumuzu Kayserispor karşısında oynadık. Nedenini bilmiyorum. Bir kopukluk yaşadık. Taraftarlarımızın protestosu bizlere ders oldu. kötü gidişi Dinamo Kiev maçı ile unutturacağız” dedi.