Metrobüs durağında cinayet

Metrobüs durağında akraba olan iki kişi arasında önce sözlü olarak başlayan tartışmada, birinin bıçak kullanmasıyla cinayetle sonlandı.

Metrobüs durağında cinayet
23 Kasım 2011 Çarşamba 09:17 tarihinde eklendi, 1.717 kez okundu.

 

Güngören, Merter Metrobüs Durağı’nda dün saat 23.30 sıralarında meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti: Karısının amcası Adem Gülpınar ile metrobüs durağına gelen Mehmet K. toplu taşıma aracının gelmesini beklerken sohbet etmeye başladı. Gülpınar ile Mehmet K. henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Çıkan tartışma kavgaya dönüşünce, Mehmet K. cebindeki çakıyı çıkarak, Gülpınar’a birkaç defa sapladı. Gülpınar kanlar içinde yere yığılırken, Mehmet K., kaçmak isterken metrobüsün güvenlik görevlileri ve vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Gülpınar, ambulansla İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti. 
 
3 ay sonra baba olmanın heyecanını yaşayacak olan Mehmet K.’nın polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.
 
Saat 00.00'dan sonra durakta güvenlik görevlisinin bulunmadığını ifade eden bir yolcu, her gün aynı durağı kullandığını ve bazen tinercilerin geldiğini, vatandaşların rahatsız edildiğini söyledi.
 
Polis olayla ilgili araştırma başlattı.