MHP, Başbuğ'u rahmetle andı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya il teşkilatı, merhum Alparslan Türkeş’in vefatının 16. yıl dönümü nedeniyle bir anma toplantısı düzenledi.

MHP, Başbuğu rahmetle andı
04 Nisan 2013 Perşembe 16:42 tarihinde eklendi.

 

İl binasında düzenlenen anma toplantısına; İl Başkanı Osman Çetin, il yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Karakullukçu, Muratpaşa İlçe Başkanı Şaban Öztürk, Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar, eski millletvekilleri Osman Müderrisoğlu, Nesrin Ünal, İl Genel Meclis Üyesi Zeki Tunç, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Reşat Oktay ve kalabalık bir partili grubu katıldı. Müderrisoğlu, merhum Alparslan Türkeş için dua okudu.
 
 
Rahmetli Alparslan Türkeş’in, tarihte örneklerine zor rastlanan müstesna şahsiyetlerden biri olduğunu vurgulayan MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin, “Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş, yaşamı süresince her sınavdan yüzünün akı ile çıkmış, zorlu ama onurlu bir mücadele destanı yazmıştır. Alparslan Türkeş’e, vefatının 16. yılı vesilesi ile Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyoruz." dedi.
     
 
Milliyetçi Hareket Partisi Antalya il teşkilatı, merhum Alparslan Türkeş’in ruhu için Muratpaşa Camii'nde Mevlid-i Şerif okuttu.
 
 

CİHAN