MHP'de ikinci kaset skandalı

MHP'nin istifa eden Genel Başkan Yardımcıları Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu'nun yeni görüntüleri olduğu iddia edilen kasetler internete düştü.

02 Mayıs 2011 Pazartesi 09:00 tarihinde eklendi, 7.123 kez okundu.

 


 
 
İstifa eden Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu'nun seks görüntülerinin yer aldığı iddia edilen kasette 16 yaşında bir kız çocuğunun da aralarında bulunduğu sayısız kadın var.
 
+18 GÖRÜNTÜLER
 
Görüntüler çeşitli internet sitelerinde yayınlanmaya devam ediyor. Partiden kopan eski ülkücülerle, MHP Lideri Devlet Bahçeli arasında 12 Eylül referandumunda doruk noktaya çıkan ve bir süredir devam eden savaşın son perdesi olarak internete konulduğu iddia edilen görüntülerde, Bahçeli'nin iki genel başkan yardımcısını partiden ihraç etmemesi nedeniyle görüntülerin devamının konduğu belirtiliyor. Görüntüler +18 sahneler içeriyor ve fotoğraflar bulunuyor.
 
Kasetlerin sonunda Bahçeli ve ekibi istifaya davet ediliyor.
 
Farklı Ülkücülük isimli siteden yayınlanan açıklama şöyle:
 
Bahçeli'nin Genel Başkan Yardımcıları Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu'nun konuşmalarının yer aldığı videolarla birlikte yayınladığımız yazıda gereken uyarımızı yapmıştık. Ancak bizi şaşırtmayan bir durumla tekrar karşılaştık. Camiamızda hiç adam kalmamış gibi DYP'den getirdiği sübyancı Bekir Aksoy'u Genel Başkan Yardımcısı yapan ve seks kaseti çıktıktan sonra Partiden ihraç etmeyen Bahçeli, bu olayda da benzer bir tavır ortaya koymuştur. Bize başka çıkar yol bırakmadığını zaten daha önce de biliyorduk. Bu sebeple partiden ihraç edilmeyen bu "pislikler"e ait iğrenç görüntüleri yayınlamak zorunda kalıyoruz.
 
BAHÇELİ KAYNAKLARI AÇIKLADI
 
Bahçeli, iki genel başkan yardımcısının istifasıyla sonuçlanan kaset skandalıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunarak MHP'deki kaset skandalında ABD’yi işaret etmişti. Bahçeli, MHP aleyhine yayın yapan 126 internet sitesi olduğunu belirterek, "ulkucugazete" ve "farklıulkuculuk" isimli internet sitelerinin adresinin ABD olduğunun kesinleştiğini söyledi.
 
BAHÇELİ ABD'Yİ İŞARET ETTİ
 
Seçim dolayısıyla Türkiye'yi gezen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir grup gazeteciyle sohbet etti. Bahçeli, özel hayatına yönelik soruları da yanıtladı. Bahçeli, 126 internet sitesinin MHP aleyhine yayın yaptığının altını çizerek, son kaset olayla gündeme gelen "ulkucugazete ve "farklıulkuculuk" adlı internet sitelerinin kaynağının ABD olduğunun kesinleştiğini söyledi. Bahçeli, bu sitelerin arkasında kimin ve neyin olduğunu da kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.
 
Bahçeli istifa eden adayların isimlerinin YSK'nın kesinleşen aday listelerine girdiğinin hatırlatılması üzerine, şöyle konuştu: "Aday listesi kesinleşmediği için istifa eden adaylar yazılmayacaktı. Toplantıda Danıştay'dan gelen bir üye orada itiraz etmiş, yazılması gerektiğini söylemiş. Bir de geçmişten bir örnek bulmuş bununla ilgili. Aslında aday listesine yazılmamaları gerekir. Şimdi 'listelerde bulunmaları kafa karışıklığı yaratabilir mi' diye bir durum var. Diyecekler ki; 'Genel Başkan istifalarını istedi, istifa ettikleri açıklandı ama isimleri listede.' 'Acaba farklı bir durum mu var?' diye teşkilatların kafasını karıştıracaklar. Ama tabii isimlerin orada olması, adaylıktan çekilmelerini ortadan kaldırmıyor."