MHP’den CHP’ye ziyaret

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 2014 yerel seçimlerine kısa bir süre kala, MHP Yenimahalle Belediye Başkan adayı Devran Kutlugün’ü makamında kabul etti.

MHPden CHPye ziyaret
16 Temmuz 2013 Salı 12:05 tarihinde eklendi.

Kutlugün’e adaylığının hayırlı olmasını dileyen Yaşar, “Hepimizin hedefi Yenimahalle’ye hizmet vermek. Hizmet yarışında herkesin yolu açık olsun.” dedi.

        “SİYASETİ HİZMET İÇİN YAPIYORUM”

        Karşılıklı iyi niyetlerin ifade edildiği ziyarette Başkan Yaşar, yerel yönetimlerin halka hizmette birinci basamak olduğuna dikkat çekti. Yenimahalle Belediye Başkanı olarak 4 yıldır insan odaklı hizmet anlayışı ile çalıştıklarını ve Yenimahalle’ye dev yatırımlar kazandırdıklarını belirten Yaşar, belediyeciliğin temelinin herkese eşit hizmetten geçtiğini söyledi. Yaşar, “Bir yerel yönetimin başarılı olmasının esası herkese eşit hizmet götürebilmektir. Hiçbir ayrım yapmadan, rozetine bakmadan herkesi kucaklayabilmektir.” ifadesini kullandı.

        “YENİMAHALLE KAZANSIN”

        Yerel seçimlere kısa bir zaman kaldığını vurgulayan Yaşar, Yenimahalle’de kavgasız, hizmet ve projelerin yarıştığı bir süreç yaşanması gerektiğini söyledi. Yaşar, “ Yenimahalle’de yarışın, huzur içinde, kavga, gürültü olmadan saygı çerçevesinde geçeceğine inanıyorum. Önemli olan Yenimahalle halkının takdiri ve Yenimahalle’nin kazanmasıdır. Makamlar geçicidir önemli olan yarış sonrası da insanların birbirinin yüzüne bakabilmesidir. Ben Yenimahalle’de bunu başarabileceğimize inanıyorum.” diye konuştu.

        Kutlugün ise demokratik bir yarış olması dileğinde bulundu.


CİHAN