MHP'den Yalı çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP), Muğla'nın Bodrum İlçesi, Yalı Beldesi'ndeki ilk seçim ofisinin açılışı gövde gösterisine dönüştü.

MHPden Yalı çıkarması
04 Şubat 2014 Salı 20:07 tarihinde eklendi.
Yaklaşık 500 kişinin katıldığı açılışta köylü kadınlar MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun'a büyük ilgi gösterdi. 
 
MHP'lilerin davul zurna ile karşılandığı açılışta konuşan MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, "Balıkçı barınağınız oldu mu? İmar planı sorunu çözüldü mü? Azmaklarınız, dere yataklarınız ıslah edildi mi? Yollarınız asfaltlandı mı?" diye sordu. Köylüler de, 'Yollarda biriken suları ineklerimiz içiyor' diye karşılık verdi.

Başaran, "Bugün eğer bu tablodan memnunsanız, 'Standartlarımız arttırıldı' diyorsanız, mevcut yönetimin devamından yana oy kullanın. Ama ben biliyorum ki, Yalı Beldesi'nin Çiftlik Mahallesi'nde, 21. yüzyılda, evinde su olmayanlar var, yolu yapılmayanlar var. Bodrum Belediyesi şu anda, Vergi Dairesi'ne en çok borcu olan, tüm mallarına haciz konulmuş bir durumdadır.

Vergi yüzsüzleri listesinde birinci sıraya oturmaktadır. 5 aydan bu yana personeline maaşlarını veremeyecek durumdadır ve hala daha Gıda A.Ş.'ye seçim vaadiyle adam alıyorlar ama maaş vermiyorlar. Sözleşmelerini de 30 Mart'a kadar yapıyorlar. Milletin zekasıyla da böyle alay edilmez" dedi.
 
Hiçbir zaman ahbap çavuş ilişkisi içerisine girmediğini belirten MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun ise, her zaman sadece halka güvendiğini söyledi. Konacık'ta 2004 seçimlerinde yüzde 35, 2009 seçimlerinde ise yüzde 68 oranında oy aldığına dikkati çeken Tosun, "Demokrasiye inanan, demokratik temayüller içerisinde, sandığa inanan bir camianın mensupları olarak saygı duyduk, birlik beraberlik içerisinde, 5 yılda Yalı Beldesi'nde iyi günde de kötü günde de insanlarımızın yanında olduk.

Konacık Belediye Başkanı olarak geldiğim Yalı Beldesi'ne, Çiftlik Mahallesi'ne, bu sefer de Milliyetçi Hareket Partisi'nin Bodrum Belediyesi başkan adayı olarak geldim. Bodrum Yarımadamızın tamamını yönetmeye talibiz, buna var mısınız?" dedi. Tosun'un bu sözleri uzun süre alkışlandı.
 
Konuşmaının ardından Tosun, MHP Yalı Beldesi Seçim Ofisi'nin kurdelesini, MHP'li kadınlarla birlikte kesip, hizmete açtı. Açılışın ardından törene katılanlara keşkek ve ayran ikram edildi. 

DHA