MHP'li meclis üyesi adayı darp edildi

Canik MHP Belediye Başkan adayı Atıf Yiğit ve belediye meclis üyesi adaylarının bulunduğu seçim otomobili trafk kazasına karışınca kavga çıktı.

24 Şubat 2014 Pazartesi 22:05 tarihinde eklendi.
Samsun'da içinde Canik MHP Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit ve belediye meclis üyesi adaylarının bulunduğu seçim otomobili maddi hasarlı trafk kazasına karıştı.

Kaza sonrası çıkan kavgada MHP'li belediye meclis üyesi adayı Ayhan Ayvaz, tabanca kabzesiyle yüzünden yaralandı. Olayı gerçekleştiren ve kaçarken havaya bir el ateş eden 3 şüpheli polis tarafından yakalandı.
 
Olay bugün İlkadım İlçesi 100'üncü Yıl Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre içinde MHP Canik İlçe Belediye Başkan adayı Atıf Yiğit ile meclis üyesi adaylarının içinde bulunduğu seçim otomobili başka bir otomobille çarpıştı.

Kaza sonrası yaralı olup olmadığına bakmak için otomobilden inen MHP Canik Belediye Meclis üyesi adayı Ayhan Ayvaz diğer otomobilden inen kişilerin saldırısına uğradı. Saldırıda yüzüne tabanca kabzesiyle vurulan Ayvaz, hafif yaralandı. Saldırgan olay yerinden yaya olarak kaçarken havaya bir el ateş açtı.
 
Soruşturma başlatan polis olaya karıştığı iddia edilen 3 şüpheliyi olayda kullanıldığı öne sürülen bir adet tabanca ile birlikte yakaladı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

DHA