MHP'nin seçim bürosu açılışı mitinge dönüştü

Samsun merkeze bağlı İlkadım Belediye Başkanı ve MHP İlkadım Belediye başkan adayı Necattin Demirtaş'ın Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı mitinge dönüştü.

14 Şubat 2014 Cuma 19:54 tarihinde eklendi.


MHP İlkadım Belediye Başkan adayı Demirtaş, 100. Yıl Bulvarı üzerinde açılışını gerçekleştirdiği Seçim Koordinasyon Merkezi'nin ardından bir seçim koordinasyon merkezini de Çiftlik Mahallesi Divitçioğlu Caddesi'nde açtı. Açılışa katılan vatandaşların yoğun ilgisi, açılış alanını bir anda miting alanına çevirdi. Açılış alanına geldiğinde kendisine karşı olan ilgiyi gören Demirtaş duygulu anlar yaşarken, açılışa katılarak kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı öncesinde bir konuşma yapan Necattin Demirtaş, gittiği her her yerde kendisini coşkulu bir kalabalığın karşıladığını ve bu durumdan dolayı çok memnun olduğunu söyledi. 5 yıl içerisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Demirtaş, şunları söyledi:

"Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar halkımız ve ilçemiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. İlçemizde yaptığımız yatırımların ve hayata geçirdiğimiz projelerin bazıları bölgemizde, bazıları ise Türkiye'de ilk oldu.

Hatta öyle ki belediyemizin yapmış olduğu bir proje İçişleri Bakanlığı tarafından Türkiye'deki tüm belediyelere de örnek gösterildi. Yeni dönemde halkımız hizmetlerimizi takdir eder ve bizimle yola etme kararı alırsa, önümüzdeki dönem içerisinde de hazırladığımız projelerimizi hayata geçireceğiz."

"YEMEDİK, YEDİRMEDİK, YEDİRMEYECEĞİZ"

Demirtaş, 5 yıl içerisinde elden geldiği ve güç yettiği kadar çalıştıklarını ifade ederek, "2009 yılında seçim öncesinde halkımıza verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getirmeye çalıştım. Şayet verdiğimiz sözleri yerine getiremeseydim halkımızın yüzüne nasıl bakardım?

Biz hizmeti yaparken halkımızın siyasi görüşünü sorgulamadık. 'Halka hizmet Hakk'a hizmettir' anlayışı ile hizmetlerimizi yaptık. Siyasi partiler hizmet için bir amaç değil araçtır. Kim doğru ve güzel iş yapıyorsa o takdir ile karşılanmalıdır. Bugüne kadar hiçbir vatandaşımızın hakkını yemedik, yedirmedik ve bundan sonra da yedirmeyeceğiz." şeklinde konuştu.

Demirtaş'ın ardından söz alan MHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Ferhat Günaydın, Samsun'da yaşanan sorunlara değinerek çözüm projelerini anlattı. Samsun merkezde en büyük sorunun otopark sorunu olduğunu ifade eden Günaydın, "Samsun'un sorunlarını saymakla bitmiyor. Ancak bizim başlıca sorunlarımız istihdam, ulaşım ve otopark sorunudur. Bu sorunların çözümü için biz gerekli etüt çalışmalarımızı yaptık. Halkımız takdir eder, bize bu yetkiyi verirse, biz de halkımıza bu projeleri hemen hayata geçireceğimize söz veriyoruz". dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Demirtaş, eşi Lütfiye Demirtaş ve MHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Ferhat Günaydın tarafından seçim koordinasyon merkezinin açılış kurdelesi kesildi.


CİHAN