MHP'yi şok eden kaset skandalı !

MHP'nin üst düzey yöneticisi iki ismin görüntüleri internete düştü.

27 Nisan 2011 Çarşamba 08:18 tarihinde eklendi, 12.038 kez okundu.

 



MHP'nin üst düzey yöneticisi iki ismin görüntüleri internete düştü. Her iki MHP'li, gizli kamerayla kaydedilen görüntülerde kadınlarla sohbet ediyor ve iki kadınla öpüşüyor. Bir evde çekilen görüntülerde, siyaset, seçimler ve bazı cinsel içerikli konuşmalar yer alıyor.
 
MHP'Lİ RECAİ YILDIRIM'DAN YÜZ KIZARTAN SÖZLER
 
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana 1. sıra milletvekili adayı Recai Yıldırım'ın internete düşen videosunda sağ seçmenden, CHP-MHP koolisyonunun yaynı sıra tesettür ve Alevilikle ilgili şok açıklamalar bulunuyor.
 
Görüntülerde, MHP'li Yıldırım'ın emekli bir asker eşiyle samimi görüntüleri de bulunuyor. Görüntülerin sonunda ise "Düşmanlar halimize gülüyor, bizim içimiz kan ağlıyor. Yazıklar olsun bize başka çıkar yol bırakmayanlara. Yazıklar olsun 400 yıllık ülkümüzü lekeleyenlere, yazıklar olsun rahmetli Başbuğumuzun yüce makamını işgal ederek kirletenlere" denilerek, Bahçeli ve ekibine şöyle sesleniliyor:

"Azıcık adamlıktan nasibiniz varsa, azıcık hayanız varsa, azıcık davaya karşı bağlılığınız varsa, sizin yüzünüzden bu kutlu davanın daha fazla rencide olmaması için derhal tepeden tırnağa tüm yönetim istifa edin. Derhal istifa etmediğiniz taktirde bundan sonra olacak gelişmelerin tüm sorumluluğu size aittir."
 
Yıldırım'ın kimliği belirsiz odaklar tarafından internet ortamına sürülen videosunda sağ seçmen, Alevilik ve başörtüsü ile ilgili sarfettiği sözler MHP'nin yanı sıra muhafazakar ve Alevi yurttaşlar arasında da büyük tepkilere neden olacak nitelikte...
 
Gözler şimdi sağ seçmen için "Yuvarlak.. Allah hepsinin belasını versin" diyen ve Cemevleri ile ilgili olarak da "Cemevleri ibadethane değil, orada sohbet edip saz çalıyorlar" ifadesini kullanan MHP Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım'ın bu skandal sözleri ile ilgili olarak MHP'den yapılacak açıklamaya çevrilmiş durumda.

Vatan Gazetesi