Michael Schumacher'in durumu kritik!

Formula 1 yarışlarında 7 kez dünya şampiyonu olan Alman pilot Michael Schumacher, Fransa'da kayak yaparken düşüp başından yaralandı. Schumacher'in kaldırıldığı hastane, "pilotun durumunun kritik" olduğunu duyurdu.

Michael Schumacherin durumu kritik!
30 Aralık 2013 Pazartesi 08:55 tarihinde eklendi.
Fransa'nın güneydoğusunda bulunan Grenoble şehrindeki hastaneden yapılan açıklamada, 44 yaşındaki pilotun "hastaneye getirildiğinde beyin sarsıntısından kaynaklanan komada olduğu” belirtildi. 
 
2012'den F1 pilotluğundan ikinci kez emekli olan ünlü yarışçının idari ekibi de Schumacher'in durumunun ciddi olduğunu doğruladı. Meribel'deki kayak tesisinin yöneticisi Christophe Gernignon-Lecomte, Schumacher'in hastaneye kaldırılırken şuurunun yerinde olduğunu söyledi. Gernignon-Lecomte, 14 yaşındaki oğluyla kayak yapan Schumacher'in kaza sırasında kaskının takılı olduğunu ve başını bir kayaya çarptığını belirtti. 
 
Polisin kazayla ilgili soruşturma başlattığı bildirildi. Resmi tutanaklarda sorumlu polis memurunun kaza sebebi olarak bir teknik hatadan bahsettiği, başka bir kayakçıyla çarpışmanın söz konusu olmadığını yazdığı görüldü.
 
F1 pilotu Felipe Massa, Instagram'a Schumacher ile çekilen bir fotoğrafını koyarak, "Micheal, senin için dua ediyorum kardeşim. Umarım en kısa sürede iyileşirsin. Tanrı seni korusun" yazdı. Fransız pilot Romain Grosjean de Twitter'daki hesabında, "Şu an tek düşündüğümüz Schumi ve ailesi. Dilerim çabucak iyileşir" ifadelerini kullandı. Efsanevi Alman pilot Schumacher, 3 Ocak'ta 45. doğum gününü kutlayacaktı.