Mick Jagger’ın sırrı makarna

Mick Jagger, sahnedeki performansıyla izleyenleri kendine hayran bıraktı. 4 binden fazla kadınla birlikte olan Jagger, sahnedeki performansının sırrının sahneye çıkmadan 4 saat önce yediği makarna olduğunu belirtti.

Mick Jaggerın sırrı makarna
10 Temmuz 2013 Çarşamba 14:06 tarihinde eklendi.
İngiltere’nin başkenti Londra’nın simgelerinden Hyde Parka’ta 200 bin kişiye konser veren Rolling Stones’un solisti Mick Jagger sahnedeki performansıyla izleyenleri büyüledi. 2 saat 10 dakika boyunca sahnede aralıksız koşturan, hoplayan zıplayan ve hiçbir yorgunluk belirtisi göstermeden gitar çalıp şarkı söyleyen Jagger, gençliğinin sırrının seks, kremler ve uyguladığı karbonhidrat diyeti olduğunu söyledi.
 
Habertürk'ün haberine göre, çocukluğundan beri spor yapan Mick Jagger, günde 13 kilometre koşuyor. Aynı zamanda yüzme, kickboks ve bisiklet sporlarıyla uğraşan Jagger, denge için bale dersleri alıyor, yoga ve pilates çalışıyor. Karbonhidrat ağırlıklı beslenen ünlü şarkıcı, sahneye çıkmadan 4 saat önce mutlaka makarna yiyerek enerji sağlıyor.
 
4 BİNDEN FAZLA KADINLA BİRLİKTE OLDU
Biyografi yazarı Chris Andersen’e göre Mick Jagger aralarında Fransa eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin eşi Carla Bruni, Angelina Jolie ve Uma Thurman’ın da olduğu 4 binin üzerinde kadınla birlikte oldu.