Milan Baros’tan 5 milyon euro

Galatasaray gözden çıkardığı Çek golcü için 5 milyon euro bonservis karşılığında Katar kulübü Al-Sadd ile anlaştı. Cim-Bom, Baros’a sezon sonuna kadar ödemesi gereken 1.5 milyon eurodan da kurtulacak

Milan Barostan 5 milyon euro
06 Aralık 2012 Perşembe 14:34 tarihinde eklendi, 1.114 kez okundu.

 

Galatasaray, Milan Baros’tan kurtuluyor. Satış listesine konmasına karşın gitmemek için direnen Çek golcünün, Al-Sadd ile anlaştığı öğrenildi.
 
Baros’un menajeri Pavel Paska ile Katar kulübü yetkilileri arasında yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığı, sarı-kırmızılıların istediği 5 milyon euro bonservis için de tarafların anlaştıkları bildirildi.
 
Galatasaray’dan 2 milyon 700 bin euro alan Baros’a, Al-Sadd’ın yıllık 3 milyon 250 bin euro ödeneceği kaydedildi. 31 yaşındaki Çek yıldızın önümüzdeki günlerde Katar’a giderek sözleşme imzalaması bekleniyor. Sarı-kırmızılı kulüp, 116 maçta 61 gol atan Baros’u, 2008 yılında 5.5 milyon euro bonservisle Lyon’dan transfer etmişti.
 
Sarı-kırmızılı kulüp, Baros’un satışından elde edeceği 5 milyon euro bonservis bedelinin yanı sıra tecrübeli golcüye sezonun geri kalan kısmında ödemesi gereken 1.5 milyon euroluk ücretten de kurtulacak. Cim-Bom, Al-Sadd’a 2 yıl içinde ikinci kez oyuncu satacak. Galatasaray, 2010’da Fildişi Sahilli Keita’yı 8 milyon 150 bin euro karşılığında Katar ekibine göndermişti.