Milan'ı çıldırtan teklif!

Fransa Ligi'nin güçlü ekiplerinde PSG'nin Thiago Silva ve Zlatan Ibrahimovic için Milan'a 77 milyon euro önerdiği iddia edildi.

Milanı çıldırtan teklif!
13 Haziran 2012 Çarşamba 08:34 tarihinde eklendi.

 

Fransa Ligi'nde sezonu ikinci sırada tamamlayan Paris St Germain'de transfer hareketliliği devam ediyor. Milan'ın Brezilyalı stoperi Thiago Silva için transfer görüşmelerinde sona yaklaşan ve yıldız ismin transferini önümüzdeki günlerde açıklaması beklenen PSG, şimdi de gözünü Zlatan Ibrahimovic'e dikti.
 
Fransız RMC Sport Radyosu'nun iddiasına göre, başkent ekibi Ibrahimovic ve Thiago Silva için paket bir teklif hazırlayarak bu transferler için Milan'a tam 77 milyon euro önerdi. PSG Teknik Direktörü Ancelotti'nin ısrarla kadrosunda görmek istediği iki yıldıza gelen teklif için Milan yönetiminin oldukça kararsız olduğu ve ekonomik açıdan zor durumda bulunan kulübün borçlarını hafifletmek adına bu teklifi değerlendirebilecekleri belirtildi.
 
Milan taraftarının gözünde kahraman olan iki oyuncuyu birden kaybetmek istemeyen Milan, teklife cevap vermek adına süre isterken; PSG cephesi Ibrahimovic transferinin gerçekleşmemesi durumunda Napoli'nin Arjantinli yıldızı Ezequiel Lavezzi'ye imza attırmaya hazırlanıyor.
 
Eğer bu dev transfer gerçekleşirse, geçtiğimiz sezon Arap sermayesi tarafından satın alınan PSG, Thiago Silva için 47 milyon euro, Zlatan Ibrahimovic için ise 30 milyon euroluk bir bonservis bedeli ödemiş olacak.
 
Kaynak: Sporx