Milito’dan Aslan’a evet

Galatasaray’ın, Diego Milito ile el sıkıştığı öğrenildi. Sarı-kırmızılı kulübün, Arjantinli oyuncunun bonservisi için bu hafta Inter’le masaya oturması bekleniyor

Militodan Aslana evet
01 Ağustos 2011 Pazartesi 12:03 tarihinde eklendi.

 

Forvet hattını dünyaca ünlü bir golcüyle daha güçlendirmek isteyen Galatasaray’ın, Diego Milito ile el sıkıştığı bildirildi. Sarı-kırmızılı kulüp ile Inter’de forma giyen 32 yaşındaki Arjantinli golcünün yapılan görüşmede anlaşma sağladıkları ifade edildi. Milito’nun, Galatasaray’ın yaptığı cazip teklife, “evet” yanıtı verdiği vurgulandı. Tecrübeli futbolcu, Cim-Bom’dan çok iyi teklif aldığını belirterek, sarı-kırmızılı kulübe olumlu cevap verdiğini doğruladı. Galatasaray’ın bu hafta içinde bonservis için Inter’le pazarlık masasına oturması bekleniyor. İtalyan basını, Inter’in, uzun süreli sakatlıklar nedeniyle geçen sezon varlık gösterememesine rağmen Milito’yu satmaya şimdilik sıcak bakmadığını ileri sürdü.
 
Haberlerde, Arjantinli yıldızın kötü performansını yeni sezonda tekrar etmesinden çekinen Çizme ekibinin, Milito’yu gözden çıkarabileceğine dikkat çekildi. 32 yaşına gelmiş bir futbolcudan ciddi bir bonservis kazanma şansı bulunan Inter’in bu nedenle Galatasaray’la yapılacak görüşmede ikna edilebileceği de vurgulandı.
Felipe Melo ile yıllık 3.3 milyon euro karşılığında anlaşan sarı-kırmızılıların, Milito için de kesenin ağzını açtığı kaydedildi. Cim-Bom’un, Milito’ya teklif ettiği yıllık ücretin 4 milyon euro olduğu belirtildi.
 
Bu arada Cim-Bom, Forlan defterini de henüz kapatmadı. FIFA menajeri Kazım Avcı, twitter’a, Uruguaylı golcünün, Galatasaray’a çok yakın olduğunu yazdı. 2. Başkan Ali Dürüst ise Forlan’la ilgili somut bir gelişme olmadığını ifade etti.
 
Diego Milito
 
2008-09 sezonunda Genoa forması altında 26 gol atınca 25 milyon euro karşılığında Inter’e transfer oldu. Arjantinli yıldız, 2009-10’da Serie A’da 22, Şampiyonlar Ligi’nde 6 gol attı ve Inter’in çifte şampiyonluğunda başrolü oynadı.

Milliyet