Milito'dan Cimbom'a yeşil ışık

Başkan Aysal’ın ilk hedefi Forlan’da yol alınamaması üzerine rota ona dönmüştü, o da ilk sinyali verdi

Militodan Cimboma yeşil ışık
28 Temmuz 2011 Perşembe 09:45 tarihinde eklendi.

 

Başkan Aysal’ın ilk hedefi Forlan’da yol alınamaması üzerine rota Diego Milito’ya döndü. Arjantinli, sarı-kırmızılılara mesaj gönderirken, avukatı gelişmeleri doğruladı.
 
Diego Forlan’ın işini bir türlü bitiremeyen Cim-Bom’a, Inter’in dünyaca ünlü golcüsü Diego Milito’dan gelen haber heyecan yarattı. Daha önce sarı-kırmızılıların teklifini geri çeviren 32 yaşındaki Arjantinli yıldızın, bu fikrinden vazgeçtiği öğrenildi.
 
Galatasaray’ın kendisine yaptığı senelik 4.5 milyon euroluk öneriyi kabul ettiğini belirten Milito’nun, Inter’le yeniden masaya oturulmasını istediği belirtildi. Milito ile daha önceden görüşmeler yapan ünlü spor avukatı Vicente Montes de, Galatasaray’ın rotayı yıldız futbolcuya çevirdiğini doğruladı. Montes, Milito’nun Cim-Bom’a gelmeye sıcak baktığını ve transferin önünde bir engel olmadığını söyledi. Galatasaray’ın futbolcuya ve kulübe ödenecek ücretler konusunda girişimler yaptığına dikkat çeken Vicente Montes, “Bu konuda önemli gelişmeler olabilir. Daha fazla detay vermek sakıncalıdır” yorumunda bulundu.