"Millet, 30 Mart'ta cevabı verecek"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, hükümeti çeşitli oyunlarla yıkmak isteyen bazı güç odakları olduğunu ileri sürüp, "Millet, Türkiye'nin önünü kesmeye çalışanlara 30 Mart'ta gereken cevabı verecektir" dedi.

Millet, 30 Martta cevabı verecek
19 Ocak 2014 Pazar 20:32 tarihinde eklendi.
 
 
Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı'nın, Balkonuk Center Aktivite ve Organizasyon Merkezi'nde düzenlediği, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun da toplantıyla ilçe belediye başkan adayları tanıtıldı. Bakan Eroğlu, seçim dönemine girilmesiyle birlikte bir takım güç odaklarının hükümeti çeşitli ayak oyunlarıyla yıkmaya çalıştığını öne sürüp, "Biz, bütün gücümüzü önce halktan, sonra Ak Parti'den alıyoruz.

Başbakanımızın dönemi öncesinde 2000'li yıllarda Türkiye'nin hali neydi? Bunları bir hatırlayalım. İflas etmiş bir Türkiye vardı. Memur maaşlarını ödeyebilmek için çalmadığı kapı bırakmayan, hükümeti bırakıp kaçan koalisyon hükümeti vardı. Bütün dünyada kriz varken, Türkiye krizi aştı ve büyüme hamlesini yakaladı. Bunun dışında Mayıs 2013 en büyük başarıyı yakaladığımız aydı.

Türkiye'nin önünü kesmek için operasyonlar yaptılar. Muazzam bir yatırım seferberliği var. Yolsuzluktan bahsedenler önce kendi tarihlerine baksınlar. Son 11 yılda bin 763 tane dev tesis açtık. Yılda 300-400 tesis açıyoruz. Bizden önceki koalisyon hükümeti yılda 3 tesis açabilmiş. İlerleyen tarihte bu yılları altın yıllar olarak anacaklardır. Çünkü, çalışan bir başbakan var, Ak Parti'liler var. Türkiye'de siyasi istikrarı sağlayan Ak Parti'dir" dedi.
 
Bakan Eroğlu, 30 Mart yerel seçimin çok önemli olduğunu belirterek, "Bu en önemli seçim olacak. Üzerimizde büyük bir mesuliyet var. Hedeflerimiz büyük. 2023, 2053 ve 2071 yılları, yani 3 tane büyük hedefimiz var. Bunun için 30 Mart çok önemli. Çünkü millet, Türkiye'nin önünü kesmeye çalışanlara 30 Mart'ta gereken cevabı verecektir" diye konuştu.
 
Bakan Eroğlu, konuşmasının ardından Balıkesir'e bağlı 20 ilçenin belediye başkan adaylarını kürsüye çağırıp, tanıttı. Hazırlanan kısa süreli videolu tanıtım filmleri, slayt gösterimiyle katılımcılara sunuldu. Bazı ilçelerin aday adayları için destek pankartları açıldı. Adayların tanıtılmasının ardından Bakan Eroğlu, Balıkesir'den ayrıldı.
 
AK PARTİ BALIKESİR ADAYLARI
 
Bakan Eroğlu'nun tanıttığı Balıkesir ve İlçelerindeki belediye başkan adayları şöyle:
 
"Balıkesir Büyükşehir'de Ahmet Edip Uğur, Altıeylül'de Zekai Kafaoğlu, Ayvalık'ta Hakan Kayaalp, Balya'da Şaban Özel, Bandırma'da Recep Şekerci, Burhaniye'de Necdet Uysal, Bigadiç'te İsmail Avcu, Dursunbey'de Ramazan Bahçavan, Edremit'te Özkan Kostak, Erdek'te Hüseyin Aysan, Gömeç'te Kazım Arslan, Gönen'de Hüseyin Yakar, Havran'da Emin Ersoy, İvrindi'de Recai Baytar, Karesi'de Yücel Yılmaz, Kepsut'ta İsmail Cankul, Manyas'ta Hasan Kahraman, Marmara'da Süleyman Aksoy, Savaştepe'de Turhan Şimşek, Sındırgı'da Ekrem Yavaş ve Susurluk'ta Hüseyin Hızlıoğlu." 

DHA