"Milli ara Beşiktaş'ın çıkışını etkilemez"

A Milli Takım oyuncusu Mustafa Pektemek, Milli aranın Beşiktaş'ın çıkışını etkilemeyeceğini söyledi.

Milli ara Beşiktaşın çıkışını etkilemez
04 Eylül 2013 Çarşamba 20:20 tarihinde eklendi.


A Milli Futbol Takımı'nın 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda Andorra ve Romanya ile oynayacağı maçların aday kadrosuna çağrılan Beşiktaşlı futbolcu Mustafa Pektemek, grupta 4 zorlu maç oynayacaklarını ve umutlarının olduğunu kaydetti.

Milli takımın akşam saatlerinde gerçekleştirdiği idman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunun Milli futbolcu Mustafa Pektemek, "Önümüzde zorlu dört maçımız var. Seyircimizin desteğini istiyoruz. Sonuçta umudumuz var, iddiamız var. Biz elimizden geleni yapacağız. Onlar da bizden desteklerini esirgemesinler." dedi.

Fatih Terim'in yeniden A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörlüğüne gelmesini de değerlendiren Pektemek, "Fatih Terim, çok tecrübeli, kendini ispat etmiş, Türk futbolunun en önemli hocalarından birisi. Onunla antrenmanlara daha iyi motive oluyoruz. Takıma olumlu etki yapacağını düşünüyorum." diye konuştu.

Önlerinde grupta 4 maçın olduğunu hatırlatan Mustafa, zorlu maçlar oynayacaklarını ve taraftarın desteğine ihtiyaçları olduklarını belirtti.

Mustafa Pektemek, Beşiktaş ile Spor Toto Süper Lig'e çok iyi başladıklarını ve bu performanslarında teknik direktörleri Bilic'in etkisinin büyük olduğunu vurguladı. Mustafa, "Çok iyi bir başlangıç yaptık. Bu başlangıcımızda Bilic de çok büyük, önemli katkılar sağladı. Oynadığımız maçlarda gayet iyiydik. Başarılı olunca da doğal olarak milli takıma fazla oyuncuyla geliyoruz." şeklinde konuştu.

Siyah-beyazlı futbolcu, milli takım arasının Beşiktaş'ın çıkışını etkilemeyeceğini de savunarak sözlerini tamamladı.


CİHAN