Milli dansçılarımızın büyük başarısı

IDO Avrupa Salsa Dans Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden Milli dansçılarımız Cem Demir ile Melisa Sahra önemli bir başarıya imza atarak Avrupa üçüncüsü olurken, Bakan Çağatay Kılıç bir tebrik mesajı yayımladı.

Milli dansçılarımızın büyük başarısı
21 Ekim 2014 Salı 16:19 tarihinde eklendi.
Bosna Hersek'in Sarajevo kentinde 18-19 Ekim 2014 tarihlerinde gerçekleştirilen IDO Avrupa Salsa Dans Şampiyonası, 6 ülkeden 40 sporcuyu ağırladı.
 
Yetişkinler kategorisinde mücadele eden dans sporcularımız Cem Demir ve Melisa Sahra, Avrupa üçüncüsü olarak, bronz madalyaya uzanan taraf oldu.
 
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın tebrik mesajı ise şöyle: "Sporcularımız özellikle son dönemlerde çok sayıda uluslararası spor organizasyonunda tarihi başarılara imza atarak, bayrağımızı dalgalandırıyor. Bu kapsamda hemen her branşta Türk sporunun kazanmış olduğu başarı ivmesinin bir yansıması da dansta geldi.
IDO Avrupa Salsa Dans Şampiyonası'na yoğun bir çalışma programıyla hazırlanan Milli dans sporcularımız Cem Demir ve Melisa Sahra, çalışmalarının meyvelerini Avrupa üçüncüsü olarak topladı. Bronz madalya kazanan genç sporcularımızı, Milli takım antrenörümüz Aytunç Bentürk'ü ve başarı basamaklarının bir bir çıkılmasında emeği geçen herkesi yürekten tebrik eder, başarılarının daim olmasını dilerim."