Milli maça doğru

A Milli Futbol Takımı, 29 Şubat Çarşamba günü Slovakya ile Bursa'da yapacağı özel maçın antrenmanının ilk yarım saati basına açık olarak gerçekleşti.

Milli maça doğru
27 Şubat 2012 Pazartesi 21:35 tarihinde eklendi, 1.017 kez okundu.

Bursa Atatürk Stadı'ndaki antrenman 20 dakika gecikmeyle başladı. Teknik Direktör Abdullah Avcı gözetiminde yapılan antrenmana katılmayan, İspanya'da forma giyen Arda Turan ve Mehmet Topal'ın bu gece kampa dahil olacakları bildirildi. Antrenman, kalabalık bir gazeteci grubu tarafından izlendi. 
    
Antrenman öncesi Bursaspor Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Kocaman, Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı'ya yeşil-beyazlı renklerde çiçek verdi. 
    
Antrenman ısınma koşularıyla başladı. Isınma koşularının ardından Selçuk İnan, Serdar Aziz ve Ömer Toprak, takımdan ayrılarak kondisyoner eşliğinde koşulara devam etti. 
    
Diğer futbolcular orta alandaki istasyon çalışmasının ardından, orta yuvarlağın dışına çıkmama kurallı çabuk yön değiştirmeye yönelik özel çalışma yaptı. Daha sonra iki ayrı sıra oluşturan ay-yıldızlı futbolcular, topu yere düşürmeden kafayla arkadaki arkadaşına sektirmeye çalıştı. Futbolcuların bu antrenman sırasında oldukça neşeli oldukları gözlendi. 5'e 2 tek pas çalışmasının ardından antrenman, basına kapalı olarak devam etti. 
   
A Milli Takım'ın antrenmanın kalan bölümünde ayak tenisi ve taktik ağırlıklı çalışma yapacağı öğrenildi.