Milli Savunma Bakanı Dursunbey'de

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Balıkesir Dursunbeyli olan Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven’in özel davetlisi olarak Dursunbey'e geldi.

Milli Savunma Bakanı Dursunbeyde
29 Haziran 2013 Cumartesi 18:51 tarihinde eklendi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, hafta sonu programını Dursunbey’e ayırdı. Dursunbeyli olan YSK Başkanı Sadi Güven’in davetlisi olarak gelen Bakan Yılmaz’ı; ilçede bulunan YSK Başkanı Sadi Güven, Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Ramazan Bahçavan, Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Halil Demir karşıladı. Ayrıca, bakanı Kocaseyid Havaalanından alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan da eşlik etti.

İlk olarak Suçıktı mesire yerine gelen Bakan İsmet Yılmaz, doğanın eşsiz güzelliklerinden biri olan Suçıktı’da bir süre dolaştı. Önceki yıllarda da Dursunbey’e çok kez gelen Bakan Yılmaz, Suçıktı’da suyun çıktığı yerden su içmeyi de ihmal etmedi. Sıcak yaz gününde suyun sesi ve serinliği ile insanlara ferahlık veren bu güzide yere hayran kalan Bakan, daha sonra ise burada öğle yemeği yedi.

Basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmayan Milli Savunma Bakanı'na, Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz, Dursunbey’in simgesi haline gelen yatığı takdim etti. Bakan'a ayrıca, stresi alan ametist taşı da hediye edildi. Yemeğin ardından Bakan Yılmaz ve beraberindeki heyet, YSK Başkanı Sadi Güven’in Çınarlıpınar mevkiinde bulunan çiftliğine geçti. Burada kahve molası veren Bakan, daha sonra Dursunbey Yayla bölgesine hareket etti. Gününü Yayla bölgesinde geçirecek olan Bakan Yılmaz, siyasetten uzak doğa havası ile stres atacak.


CİHAN