"Milli Takım'a veda etmedim"

NBA takımlarından Orlando Magic'de forma giyen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, ''Ben hiçbir zaman Milli Takım'a veda etmedim. Böyle bir şey olduğu zaman hiç çekinmeden söylerim'' dedi.

Milli Takıma veda etmedim
25 Haziran 2012 Pazartesi 16:08 tarihinde eklendi, 1.307 kez okundu.

 

Hidayet Türkoğlu, basketbol camiasında ''şut profesörü'' olarak tanınan Marvin Harvey ile kendi adını taşıyan basketbol kamplarıyla ilgili basın toplantısı düzenledi. 
     
Burada konuşan Türkoğlu, iyi bir ekip kurduklarını, kampları daha sık yapmayı planladıklarını belirterek, amacının ''tecrübelerini gençlerle paylaşarak Avrupa ve NBA çapında oyuncu yetiştirmek'' olduğunu söyledi. 
   
 ''Hido Talent Camp''ının 28 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında İzmir'de gerçekleştirileceğini ifade eden Türkoğlu şöyle konuştu: 
   
 ''Marvin Harvey, WNBA'in en iyi şut hocalarından bir tanesidir. 3 gün boyunca çocukları basketbolda en iyi duruma getireceğiz diye bir şey yok, ama tecrübelerimi en iyi şekilde paylaşıp, onlara faydalı olmayı planlıyoruz. İleride kariyerlerini kulüp takımımızda sürdürme şansı verip, onlara doğru yolu göstermek istiyoruz. Bu süreçle ilgili olumlu dönüşler oldu. Ben de bu kamplara sadece ismimi vermiyorum. Çok keyif aldığım için buradayım. Kampları Türkiye çapında da yapmayı düşünüyoruz.''