Milli Takım,Kayseri'de

A Milli Türkiye Futbol Takımı, Anrdorra ile yapacağı maç öncesi karşılaşmanın oynanacağı Kayseri’ye geldi

Milli Takım,Kayseride
05 Eylül 2013 Perşembe 14:21 tarihinde eklendi, 1.094 kez okundu.

Milliler, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki rakibi Andorra ile yarın Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmanın oynanacağı Kayseri’ye dün gece konuk takım Andorra kafilesi gelmişti. Türk Milli Takımı da bugün öğle saatlerinde Türk Hava Yolları'na ait Bodrum isimli uçakla Erkilet Havaalanı’na geldi.

Takım, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ. yetkilileri tarafından karşılandı. Karşılamada Spor AŞ.'nin çiçeğini, kırmızı renkte ve üzerinde ay yıldızın bulunduğu elbise giyen Aybüke Begüm Doğanyiğit ile Kayserispor, Kayseri Erciyesspor ve Büyükşehir Belediyesi yaz okulunun formasını giyen çocuklar Teknik Direktör Fatih Terim’e verdi.

Yurtdışından geldiğini ve kendisini Amigo Birol olarak tanıtan üzerinde Türkiye forması bulunan bir taraftar da Terim’e lokum hediye etti. Uçaktan inen teknik ekip ve futbolcular, VIP’ten geçerek otobüse bindi. Futbolcu ve teknik direktör Terim, dışarda bekleyen taraftarlarla hatıra fotoğraf çektirdi. Bazı taraftarlar da futbolculardan imza aldı. Sevgi gösterileri arasında milli takım, otobüsle kalacakları Ommer Otel’e doğru hareket etti.

Teknik direktör Fatih Terim, bugün saat 18.30’da maçın oynanacağı Kadir Has Stadyumu’nda bir basın açıklaması yapacak. Takım, son antrenmanını da burada yaptıktan sonra kampa girecek.

Türkiye – Andorra maçı, yarın saat 21.00’da başlayacak.


CİHAN