Milliler şansını kullanamadı

Millilerimiz, Avusturya ile 0-0 berabere kalarak ikinciliğini perçinleme şansını kaybetti. Arda Turan'ın 90+1. dakiakda kaçırdığı penaltı ise maça damgasını vuran tek olay oldu.

Milliler şansını kullanamadı
06 Eylül 2011 Salı 18:15 tarihinde eklendi, 2.304 kez okundu.

 

A Milli Futbol Takımımız, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu 8. maçında deplasmanda Avusturya ile karşılaştı. 90 dakika boyunca gol sesi çıkmayan maçın ardından Ay-yıldızlılar puanını 14'e yükselterek 2. sırada yer alırken, Avusturya 8 puanla 4. sırada kendine yer buldu.

PENALTI KAÇTI

Maçta dakikalar 90'ı gösterdiğinde Burak Yılmaz kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kaleciyi de geçen Burak kendini bir anda yerde buldu ve karşılaşmanın hakemi beyaz noktayı gösterdi. Arda Penaltı atışını kullandı ancak kaleci Grünwald gole izin vermeyerek meşin yuvarlağı kornere çelmeyi başardı.

BİR SONRAKİ MAÇ ALMANYA'YLA

A Milli Takımımız bir sonraki maçında 7 Ekim'de Almanya'yı konuk edecek. Avusturya ise Azerbaycan deplasmanına gidecek. A Grubu'nda Ay-yıldızlı ekibimizin 2 puan gerisinde 3. sırada bulunan Belçika ise aynı tarihte evinde Kazakistan'la karşılaşacak.

A Milli Takımımızın atağında Sabri sağ kanattan orta yapmak istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.