Milliler zar zor !

A Milli Futbol Takımı, özel maçta Lüksemburg'u Mevlüt ve Hakan Çalhanoğlu'nun golleriyle 2-1 mağlup etti.

Milliler zar zor !
31 Mart 2015 Salı 23:17 tarihinde eklendi.
A Milli Futbol Takımı, özel maçta Lüksemburg'u Mevlüt ve Hakan Çalhanoğlu'nun golleriyle 2-1 mağlup etti.
 
A Milli Takımımız, 1-1'lik Hollanda maçı sonrasında Lüksemburg ile hazırlık karşılaşmasına çıktı. Josy Barthel Stadı'nda, oldukça kötü bir zeminde oynanan maçı ay yıldızlılar iyini oynamasa da 2-1 kazandı.
 
 
HOLLANDA KADROSUNDAN 9 DEĞİŞİKLİK
 
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Lüksemburg ile yapılan hazırlık maçında, A Milli Takım'ın Hollanda karşılaşmasındaki kadrosundan 9 değişiklik yaptı.
 
2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda, Hollanda ile oynanan maçın ilk 11'inde sahaya çıkan oyunculardan Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Hakan Balta, Mehmet Topal, Gökhan Töre ve Burak Yılmaz Lüksemburg'a getirilmedi. Sarı kart cezası biten Arda Turan ise sahada takım kaptanı olarak yer aldı.
 
Bu futbolcuların yerine Terim; Mert Günok, Mahmut Tekdemir, Şener Özbayraklı, Mehmet Ekici, Hakan Çalhanoğlu, Kazım Kazım, Olcay Şahan ve Mevlüt Erdinç'i sahaya sürdü.
 
Hollanda maçının son bölümünde oyuna giren ve yaklaşık 3,5 yıllık bir aranın ardından milli takıma davet edilen Kazım Kazım ile Hakan Çalhanoğlu Lüksemburg karşısında ilk 11'de forma şansı buldu.
 
Ay-yıldızlı ekipte, hafif sakatlığı bulunan Alper Potuk da riske edilmeyerek, Lüksemburg maçı kadrosundan çıkarıldı.