Minibüs takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

Çorum'da bir minibüsün devrilmesi sonucu aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Kaza Samsun yolu 13'ncü kilometrede meydana geldi.

26 Ağustos 2013 Pazartesi 19:45 tarihinde eklendi.

Tatil için gittikleri Ordu'dan memleketleri Ankara'ya dönen ailenin içerisinde bulunduğu minibüs nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada anne ölürken, 2 çocuk ve araç şoförü ağır yaralandı.

Şükrü Yıldıray Kılıç'ın (42) kullandığı 06 EY 7732 plakalı minibüs, Çorum-Samsun karayolu 13'üncü kilometresinde, kontrolden çıkarak takla attı. Kazada Kılıç'ın eşi Hayriye Kılıç (38) olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü ile çocukları Mehmet Berk (14) ile Kayra Kılıç (8)'a yoldan geçen diğer sürücüler müdahale etti.

Minibüsten çıkarılan küçük çocuk Kayra Kılıç'ın şoka girmemesi için bir sürücü sürekli çocukla sohbet etti. Sağ bacağında kırık olan çocuk annesinin ölümünden habersizdi. Yaralı çocuk ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olay yerinde feci şekilde can veren anne Kılıç'ın cesedini ise Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından sıkıştığı yerden Çorum Belediyesi İtfaiye Kaza Kırım Ekipleri tarafından yarım saatlik bir uğraşın ardından çıkartıldı. Kaza yapan aracın ise motoru yola fırladı.

Bu arada meydana gelen kaza nedeniyle Çorum-Samsun karayolu bir süre trafiğe kapandıktan sonra polis ekipleri tarafından trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


CİHAN