Minibüsler kafa kafaya çarpıştı

Van'ın Özalp İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 3'ü ağır 18 kişi yaralandı.

Minibüsler kafa kafaya çarpıştı
28 Ocak 2013 Pazartesi 11:50 tarihinde eklendi.

 

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Özalp Devlet Hastanesi'ne, ardından da Van'daki çeşitli hastanelere götürelerek tedavi altına alındı.
 
Kaza, bugün saat 08.15 sıralarında Özalp- Saray karayolunun 7'nci kilometresinde meydana geldi. Van’dan aldığı memurları Saray İlçesi’ne getiren Halis Demir yönetimindeki 65 HD 173 plakalı minibüs, Saray İlçesi’nden Özalp’a giden Bahattin Katsın yönetimindeki 65 HA123 plakalı yolcu minibüsü ile çarpıştı. Meydana gelen kazada, iki araçta bulunan ve aralarında Saray İlçe Milli Eğitim Müdürü, Halk Eğitim Müdürü, polis memuru ve çeşitli kurumlarda yöneticilik yapan toplam 18 kişi yaralandı.
 
Yaralılar, Van’dan gelen ambulanslar ile önce Özalp Devlet Hastanesi’ne, buradan da Van’daki çeşitli hastanelere sevk edildi.
 
Saray Kaymakamı Ahmet Can Pınar, olay yerine gelerek askeri yetkililerden kaza hakkında bilgi aldı. Daha sonra Özalp Devlet Hastanesi’ne geçen Kaymakam Ahmet Can Pınar, Özalp Kaymakamı İsmail Çiçek ile birlikte kazada yaralananları ziyaret etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA