Minik Behzat yolda!

Behzat Ç.’nin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu ikinci kez baba oluyor. Beşikçioğlu’nun oyuncu eşi Elvin Beşikçioğlu, kasım ayında bir erkek bebek dünyaya getirmeye hazırlanıyor

Minik Behzat yolda!
27 Haziran 2012 Çarşamba 08:53 tarihinde eklendi, 1.826 kez okundu.

 

Başrolünü oynadığı Star TV’de ekrana gelen “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” dizisi, yarattığı etki nedeniyle başladığı ilk haftadan beri fırtına gibi esen ünlü tiyatrocu Erdal Beşikçioğlu, şu günlerde yeni bir heyecan daha yaşıyor.

Geçen aylarda uzun süredir hayalini kurduğunu kendi tiyatrosunu hayata geçiren Beşikçioğlu’nun kendisi gibi oyuncu olan eşi Elvin Beşikçioğlu, ikinci kez hamile... Yaklaşık 5 aylık hamile olan Elvin Beşikçioğlu, kasım ayında bir erkek bebek dünyaya getirmeye hazırlanıyor. Elvin Beşikçioğlu 11 yaşında olan kızları Derin’in 4 yaşından beri kardeş istediğini belirtti.
 
“En mutlumuz Derin”
Bu nedenle eşiyle 2. bebek planını gündemlerine aldıklarını anlatan Elvin Beşikçioğlu, “Derin yıllardır kardeş isteyip duruyor. Biz de Erdal’la kızımızı kardeşsiz bırakmak istemedik. ‘Artık yaş da geçiyor, ertele ertele nereye kadar, bebek için en uygun dönem, daha fazla beklemeyelim’ dedik. Yani o yüzden bizimki sürpriz bir hamilelik değildi. Son derece planlıydı. Erdal da, ben de çok mutluyuz ama aramızda en mutlu olanımız Derin tabii ki...” diye konuştu.
 
Bebeklerine henüz isim koymadıklarını belirten Elvin Beşikçioğlu, “Oğlumuza oldukça klasik bir isim koymayı planlıyoruz ama henüz o isme karar vermedik. Kısmetse oğlumuz kasım ayı gibi Ankara’da dünyaya gelecek. Evimiz, işimiz her şeyimiz Ankara’da... O yüzden bebeğimiz de Ankara’da doğacak elbette” diye konuştu.

Milliyet