Minik Irmak'ın yakınları idam istedi

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde hurdacılık yapan Himmet A.'nın tecavüz edip öldürdükten sonra gömdüğü üzüm bağında günler süren aramadan sonra cesedi bulunan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cenazesi, otopsinin ardından Alaşehir Devlet Hastanesi Morgu'na getirildi.

Minik Irmakın yakınları idam istedi
23 Ekim 2016 Pazar 17:32 tarihinde eklendi.
Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde hurdacılık yapan Himmet A.'nın tecavüz edip öldürdükten sonra gömdüğü üzüm bağında günler süren aramadan sonra cesedi bulunan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cenazesi, otopsinin ardından Alaşehir Devlet Hastanesi Morgu'na getirildi. Burada cenaze işlemlerinin tamamlanmasının ardından minik Irmak'ın cenazesi, evinin önüne getirildi. Ailesi ve yakınları, katil zanlısının idam edilmesini istedi. Bazı kadınlar üzerinde 'Ya sizin çocuğunuz olsaydı', 'Anneler ağlamasın' ve 'Yeter artık' yazılı dövizler taşıdı. 
 
Gözyaşlarının sel olduğu Kupal Ailesinin evinin bulunduğu sokakta mevlit okutuldu, yokma döktürüldü. Helallik alındıktan sonra cenaze, Tokuçzade Cami'ne getirildi. Zaman zaman baygınlık geçiren anne Suriye Kupal bir yakının otomobilinde bekledi. Baba Bilal Kupal ise güçlükle ayakta durabildi. 
 
Minik Irmak'ın yakınları ve komşuları ağıtlar yakalanarak katili Kürtçe ve Türkçe beddua yağdırdı. Kupal Ailesinin yakınları, televizyon programında katil zanlısı Himmet A.'nın suçsuz olduğunu söyleyen kişilere tepki gösterdi. Cenaze törenine katılan yüzlerce kişi cami avlusunu doldurdu. Üzerine yeşil tülbent örtülen tabuta Kupal'ın yakınları beyaz ve sarı renkli kasımpatılar bıraktı. Minik Irmak'ın ablası 10 yaşındaki Ayşe Kupal bir süre tabuta sarıldı. 
 
İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından minik Irmak'ın cenazesi, Yeni Alaşehir Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.