Misimoviç'ten olay açıklamalar

Zvjezdan Misimovic, "Maalesef Hagi’nin kadro dışı kaldığımı bana söylemeye cesareti yoktu" dedi.

Misimoviçten olay açıklamalar
15 Ocak 2011 Cumartesi 10:45 tarihinde eklendi, 1.064 kez okundu.

 

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi’nin kadro dışı bıraktığı Bosna Hersekli futbolcu Zvjezdan Misimovic, "Maalesef Hagi’nin kadro dışı kaldığımı bana söylemeye cesareti yoktu" dedi.
 
Misimovic, Lig TV’ye yaptığı açıklamada, kadro dışı kalmasını Galatasaray Sportif Direktörü Adnan Sezgin’den öğrendiğini belirterek, "Üzülerek söylüyorum.
 
Maalesef Hagi’nin kadro dışı kaldığımı bana söylemeye cesareti yoktu" diye konuştu.
 
Hagi’den özür dileyecek bir durumu olmadığını vurgulayan Misimovic, "Çünkü beni haksız bir şekilde kadro dışı bıraktı. Onun benden özür dilemesi lazım. Hatalı olduğumda, birini kırdığımda ya da yanlış yaptığımda gidip özür dilemesini bilirim ve dilerim de. Ama yanlış yaptığım bir şey yok. Onun için özür dilememe de gerek yok" ifadesini kullandı.
 
Galatasaray Kulübünün istediği takımla görüşmesine izin verdiğini dile getiren Misimovic, "Ben kimse ile görüşmedim, görüşmeme de gerek yok. Bu konuda son karar benim, onlar benim adıma karar veremez. Belki birkaç gün içinde bir gelişme olur. Olmazsa sezon sonuna kadar Galatasaray’da kalırım" dedi.
 
Bosna Hersekli futbolcu, neden kadro dışı bırakıldığını bilmediğini yenileyerek, "Çıkan haberleri ben de okudum. Yok disiplinsizmişim, yok sakız çiğniyormuşum... Bence bunlar çok saçma ve doğru değil. Bunu herkes bilsin.
 
Benimle çalışan bütün hoca ve oyunculara sorabilirsiniz. Onlar bu konuda size gerekli cevapları verecekler" değerlendirmesinde bulundu.
 
"BIRAKSALAR FAYDALI OLURUM"
 
Zvjezdan Misimovic, sezon başında Galatasaray’a transfer olduğunda sevindiğini ve heyecanlandığını anlatarak, "Yeni bir ülke ve takıma geldiğim için bunlara alışmam gerekiyordu. Her geçen hafta daha iyi olduğum anda beni yılın fıkrasıyla kadro dışı bıraktılar. Hazırlık bölümünde takımla beraber değildim, ondan sonra alışma dönemi oldu. Galatasaray’da daha da iyi olmak isterdim. Ama maalesef bırakmadılar. Bıraksalar bu takıma faydalı olabilirim, olurum da. Ama elim kolum bağlı. Şu an çok üzgünüm, Galatasaray’da kalıp asıl kimliğimi göstermek isterdim" diye konuştu.

Milliyet