Mithatcan neden kaçtı?

Bir dönem güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay’la ilişki yaşayan ve magazin gündeminden düşmeyen Sezen Aksu’nun oğlu Mithatcan Özer, Armutlu’da bir mekanda görüntülendi.

Mithatcan neden kaçtı?
03 Nisan 2012 Salı 21:03 tarihinde eklendi, 3.686 kez okundu.

 

KAMERALARI GÖRÜNDE PANİK OLDULAR!
 
Mithatcan Özer’in yanında geçtiğimiz günlerde şarkıcı Yalın’ı doğum günü partisine de birlikte katıldığı bayan da vardı. İkili akşam yemeği için bir araya gelmişti. Kameraların kendilerini görüntülediğini fark eden Mithatcan özer ve kız arkadaşının panik olduğu dikkatlerden kaçmadı.
 
YEMEĞİNİ BİTİRMEDEN KAÇTI!
 
Mithatcan Özer’in kız arkadaşı henüz yemeğini bitirmemiş olmasına rağmen kameralar tarafından görüntülenmemek için mekandan apar topar çıktı ve kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bırakarak aracına bindi. Hızla mekandan uzaklaşan genç bayan gergin tavırlarıyla dikkat çekti.
 
GERGİN ÇİFT!
 
Kız arkadaşını apar topar gönderen Mithatcan Özer bir süre daha mekanda oturmayı tercih etti ve bir süre sonra mekandan ayrıldı. Mithatcan Özer kendi aracıyla geldiği mekandan başkasının aracıyla ayrılarak şaşkınlık yarattı. İkilinin gergin tavırları ve kaçamak davranışları adeta sevgili olduklarını kanıtladı.