Mobilya Markalarının Önde Gelen Ürünleri

Yavaş yavaş kış aylarını geride bırakmaya başladığımız şu günlerde özellikle düğün hazırlıkları yapan çiftlerin tatlı telaşları devam ediyor.

Mobilya Markalarının Önde Gelen Ürünleri
19 Ocak 2017 Perşembe 09:05 tarihinde eklendi.

Yavaş yavaş kış aylarını geride bırakmaya başladığımız şu günlerde özellikle düğün hazırlıkları yapan çiftlerin tatlı telaşları devam ediyor. Özellikle ev mobilyalarının seçilmesi için farklı markaların showroomlarını ziyaret eden çiftlerin en çok uğradığı mekanlardan biri de Enza Home bayileri. Geçtiğimiz yıl oldukça ilgi gören markanın köşe takımları birbirinden şık tasarımları ile dikkatleri üzerine çekmiş ve kampanyalı fiyatları ile ilgi görmüştü.
 

Bunun dışında oturma odası için şık ürünler bakan çiftler doğtaş koltuk takımı ürünlerine de bakarak koltuk takımları ihtiyaçlarını kendi tarz ve zevklerine göre karşılamıştı. Üretmiş olduğu koltuk takımı modelleri ile müşterilerinin beğenisini kazanan doğtaş koltuk takımı grubunda ilk sıralarda yer aldı. İnternet üzerinde de oldukça ilgi gören markanın ürünleri gerek sosyal medya ağlarında gerekse diğer bloglarda en çok konuşulan ürünler arasında yer aldı.
 

Evi içindekorasyon fikirleri arayan gelir durumu iyi olan çiftlerin evlenirken tercih ettiği ürünler arasında yer alan salon takımlarında da yine öne çıkan bir marka var ki yıllardır bildiğimiz ve kalitesine güvendiğimiz bir marka, tahmin ettiğiniz gibi istikbal salon takımları. Bildiğiniz gibi gerek kalitesi gerek konforuyla ilklerden olan marka ürünleri ile de göz dolduruyor. Markanın ürünleri sadece bununla da sınırlı değil, ev mobilyası üzerine tüm ihtiyaçlara cevap veren grup her yıl yeni ürünlerle müşterilerinin karşısına çıkıyor.
 

Yeni sezon ürünlerinin çıkmasına az bir zaman kala markalar yavaş yavaş yaz hazırlıklarını tamamlıyor. Yakında pek çok mağazanın camlarında büyük harflerle indirimleri görürsünüz.