Modasor ile Modayı İlk Siz Takip Edin !

Moda denildiği zaman aklınıza ilk gelen şey nedir? Bir ayakkabı ya da bir elbise? Aslında moda sen ve fazlası demek.. Bir ruj, bir toka, bir yemek ya da bir oyun aklına gelebilecek her şey moda olabilir..

Modasor ile Modayı İlk Siz Takip Edin !
17 Mayıs 2018 Perşembe 15:01 tarihinde eklendi.

Moda denildiği zaman aklınıza ilk gelen şey nedir? Bir ayakkabı ya da bir elbise? Aslında moda sen ve fazlası demek.. Bir ruj, bir toka, bir yemek ya da bir oyun aklına gelebilecek her şey moda olabilir..

Peki ya moda nedir?

Her yılın ayrı bir trendi var.. Her yılın ayrı bir rengi.. hatta her ay, her mevsim değişen trendler var. Hangisine nasıl ayak uydurulur.. Ya da ayak uydurulabilir mi bilinmez ama takip etmek için çok uzaklara gitmenize gerek yok.. Tam olarak şuan bulunduğunuz sitede bunları ve daha fazlasını kolaylıkla bulabileceğinizi biliyor muydunuz?


Her yıl değişen hatta her an değişen moda, ilgi alanı olan kişiler için bir zevk iken ilgilenmeyenler için saçma denilerek nitelendirilen bir durum.. Onlara-yani modayı saçma bulanlara- göre sen nasıl istiyorsan öyle giymeli, öyle çıkmalısın dışarıya.. Bu noktada modayı takip etmek demek kendi zevklerinin dışına çıkmak demek değil kesinlikle, unutmayın ki moda denildiği zaman ilk akla gelmesi gereken şey kendi tercihleriniz.. Hatırlıyor musunuz bu kışın modası olan metalik renkleri.. bakın tek bir renk demiyorum metalik görünüm moda oluyor ve siz içerisinden kendi sevdiğiniz ve hoşunuza giden renkleri kullanıyorsunuz.. Ya da yakın zamanda moda olmuş ve modası hala devam eden mom jeansler ? onları da fitinden tutun boluna, bir çok farklı renk skalalarıyla bulmak mümkün.. Yani dememiz o ki siz modayı var ediyorsunuz aslında.. Sizin zevkleriniz ve sizin tercihleriniz var ediyor modayı. O yüzden öncelikle korkmayın modadan.. Takip etmekten çekinmeyin, yeni şeyler insanların ilgisini çeker, ilgisini de çekmeli bizce.. Bu yüzden sizlerde modayla yakından ilgilenmelisiniz..


Nerede nasıl giyinmelisiniz? Sizce her mekan için basma kalıp kombin önerileri vermek doğru mudur ? İşte bizce hiç doğru bir yaklaşım değil. Savunduğumuz düşünce spordan da klasik olur, klasik içinde de spor parça kullanılabilir.. Çok eski değil geçen bahara gitsenize.. Sporumsu ama bir o kadar da şık olan uzun ya da kapri model kıyafetleri.. Kimimiz beyaz spor ayakkabılarımızla kombinlerken, kimimiz kırmızı stilettolarıyla kombinledi.. Siz ne düşünürsünüz bilemedik ama bizce hepsi ayrı güzeldi..
 

İşte bizlerde MODA SİZSİNİZ düşüncesini benimseyerek bu siteyi oluşturduk. Ve sizlere, aslında sizlerden esinlenerek modayı anlatmaya çalışıyoruz.. Eğer siz hala modaya karşı bakış açınızı değiştirmediyseniz bırakın, moda sizler gibi olsun. Giydiğiniz, taktığınız ya da sürdüğünüz her ne varsa moda olsun.. Örnekleri yok denilemeyecek kadar çok.. Bazen uyumsuz gibi görünen her şey bir araya geldiğinde kendiliğinden uyum söz konusu olur, ama unutmamak gerekiyor ki çok uyacağını düşündüğümüz bazı kombinler ile de gözleri ağlatabiliyoruz..

 

Şuraya da değinmeden yapamayacağız.. Moda diye kendinize yakışmayanları alıp sırf MODA diye giymekte ne bilelim biraz şov biraz modaya hakaret bizce.. Güzel şeyler giymek demek güzel olmak ya da size giydiklerinizin yakışmış olması demek değildir.. Giydiklerinizi taşıyabilmekte bir o kadar modadır bize soracak olursanız..
 

Bu kadar moda dedik ve şunu çok iyi biliyoruz ki birileri MODA dediği zaman akla gelen ilk şey kadınlar.. Ama size üzülerek söylemem gerekiyor ki sadece kadınlar için yok bu dünyada moda.. İçinizden bilenleriniz belki vardır erkekleri giydirmek, erkekler için modayla uğraşmak bazen daha zevkli hale gelebiliyor.. Evet kadınlar için aksesuar olsun makyaj malzemesi olsun kıyafet olsun çok fazla detay var.. ancak bilmediğiniz kadar da erkekler için var. Örneğin bir erkek için-modaya düşkün kendisine önem veren bir erkek için- saat veya bileklik ne demek biliyor musunuz ? Ya da bugün gideceği özel bir yemek için kullanacağı kol düğmesinin önemi ne kadar büyük biliyor musunuz? takım elbiseleri için kullandıkları mendile kadar aslında ayrıntıları oldukça çok olan detaylar erkekler için de söz konusu.. Ve işte işin en eğlenceli yanı ise gerçekten üzerinde düşündüğünüz ve çabaladığınız bir kombin için erkeklerin ağzından kolay kolay sanki şurası olmamış mı lafını duyamazsınız.. Şimdi böyle dedik diye duymayacaksınız diye bir şey de yok kimi erkeklerimiz de kadınlarımızdan daha dikkatli moda konusunda..
 

Bize sorarsanız erkek kadın fark etmez.. Bir insan için kendine bakması demek moda demektir. Kullandığınız parfümden tutun giydiğiniz kıyafete hatta iç çamaşırına kadar moda vardır ve bu yadsınamaz bir gerçektir.. Güzel giyinmek, güzel kokmak, güzel bir ayakkabı almak,aldığın ayakkabıyı çok güzel bir kombinde kullanabilmek, kombinin bir başkası tarafından sevilmesi ve giydiklerinin, kullandıklarının nereden olduğunun sorulması ya da makyajını nasıl ve hangi malzemeleri kullanarak yaptığının merak edilmesi.. ve daha bunlara benzer bir çok şeyi yaşamak/duymak inanın kendinize olan özgüveninizin tavan olmasını sağlayacaktır.. İşte bu yüzden moda demek sen demek sen demek moda demek..
 

Moda sana yakışanı takman, sana yakışanı giymen, sana yakışanı sürmendir.. Moda aslında seninle alakalı olan her şeydir. İşte bu sitede sen, kendini ve kendinden daha fazlasını bulabileceksin..

Modayı eksiksiz takip edebileceğiniz adres