Modelliğin kitabını yazdı

Türkiye’nin en çok tanınan topmodellerinden biri olan Tülin Şahin model olma hayali kuran genç kızlara ve model kadar güzel görünmek isteyen tüm kadınlara “Topmodel Nasıl Olunur?” adlı yeni çıkardığı kitabında eşsiz ipuçları veriyor.

Modelliğin kitabını yazdı
01 Mart 2012 Perşembe 12:47 tarihinde eklendi, 2.318 kez okundu.

 

Türkiye’nin uluslararası alanda en çok tanınan topmodellerinden biri olan Tülin Şahin’in “Topmodel Nasıl Olunur? adını verdiği yeni kitabı kitapçılarda yerini aldı.
 
Şahin, yeni kitabında modelliğin tarihçesinden, ajanslarla çalışma ilkelerine, uluslararası bir model olmak için yapılması gerekenlerden, güzellik ve bakım tüyolarına hem model olmak isteyen hem de bir model kadar güzel görünmek isteyen tüm kadınların ilgisini çekecek pek çok şeye yer verdi.
 
Türkiye ve dünya podyumlarının tanınmış isimleri Tülin Şahin’in yeni kitabıyla ilgili düşüncelerini dile getirdi.
 
İngiliz model Kate Moss Şahin’i tebrik ederken Alman model Claudia Schiffer kitapta kendi tavsiyelerinin de yer alacağını belirtti. Schiffer şunları söyledi: “Tülin, böyle bir projeyi hayata geçirdiğin için seni tebrik ediyorum. Kitabında benim de tabii ki modellere bir iki tavsiyem olacak.”
 
Brezilyalı model Isabeli Fontana Şahin’in kitaplarını çok beğendiğini belirterek şöyle konuştu: “Tülin, senin bir model olmanın dışında kitaplar yazmanı çok beğeniyorum. Bu konuda sen benim ilham perim oldun. Ben de en kısa zamanda bir kitap yazmak istiyorum.”
 
Ünlü manken Çağla Şikel de Şahin’i kitabından dolayı kutlayan isimlerden oldu. Şikel şunları söyledi: “Bunca yıl sonra podyum dünyasını senin gibi başarılı bir modelin kaleminden okumak çok keyifli  olacak!”
 
Podyumların başarılı isimlerinden Cansu Dere Şahin’i kutladığı mesajında şunları söyledi: “İmzasını attığı her proje modellik yolunda ilerlemek isteyen gençler için bir yol gösterici niteliğinde. Bu kitap da şüphesiz bunlardan biri olacak.”
 
YAZAR HAKKINDA
1998 yılında “Supermodel of Denmark” yarışmasını kazanarak 25 kişi arasından seçilen Tülin Şahin modellik hayatına 250 defile, 200 kampanya, 15 reklam filmi sığdırdı. Bugüne kadar güzellik, bakım, makyaj sırları gibi konularda sekiz de kitap yazan Şahin 13 yıldır modellik mesleğini sürdürüyor.
 
Şahin modelliğin yanı sıra uluslararası büyük şirketlere trendlerle ilgili eğitim, seminer ve konferanslar veriyor ve markalara konsept ve marka danışmanlığı yapıyor.