Modern Konut ve Ofiste Tahincioğlu Markası

Gayrimenkul geliştirme ve yatırım alanında faaliyet gösteren Tahincioğlu, Türkiye’de son yıllarda giderek artan modern konut ve ofis ihtiyacını çeşitli projelerle karşılıyor.

Modern Konut ve Ofiste Tahincioğlu Markası
16 Şubat 2017 Perşembe 15:18 tarihinde eklendi.

Gayrimenkul geliştirme ve yatırım alanında faaliyet gösteren Tahincioğlu, Türkiye’de son yıllarda giderek artan modern konut ve ofis ihtiyacını çeşitli projelerle karşılıyor.  Geçmişi 1927 yılına dayanan Tahincioğlu, zamanla gayrimenkul sektörünün önce gelen isimlerinden olmayı başararakperakende, ofis, konut ve alışveriş merkezi projelerinin yanı sıra birinci sınıf otellerin inşa ve geliştirme çalışmalarına da odaklandı.
 

Günümüzde konut ve ofis dendiğinde ilk akla gelenler, modern tasarımlarla teknolojik ekipmanların dengeli bir şekilde kullanıldığı, aynı zamanda konforlu ve uygun ödeme seçeneklerine sahip yapılardır. Özellikle İstanbul’da son dönemlerde ofis kiralamanın önemi yadsınamaz hale gelmiştir. Modern iş hayatının ön plana çıktığı günümüzde, Tahincioğlu markasının sunduğu konut ve ofis projeleri gerek dizaynları gerekse kullanılan malzemeleriyle farkını ortaya koyuyor.  Projelerin kullanışlı mimarisi, teknik donanımı, merkezi konumu, konut içi olanakları gibi özellikleri sayesinde, Tahincioğlu en çok tercih edilen markalar arasında yerini alıyor.
 

Bir evi modern yapan başlıca unsurlar, kullanılan kaliteli ve son teknoloji malzemelerle birlikte dizaynı iken ofisler için bir numaralı öncelik ulaşım kolaylığıdır. Tahincioğlu,  kendi inşaat firması olan Nida İnşaat’ın, sembol haline gelmiş pek çok projesinde tüm bu detayları göz önünde bulundurmaktadır.
 

Nida inşaatın tamamlanmış projeleri olan Nidakule Göztepe, Nidakule Ataşehir Güney, Nidapark Kozyatağı, Nidapark Levent ve Nidapark Beşiktaş, Tahincioğlu’nun sunduğu modern konut ve ofis projelerinden bazılarıdır.
 

Nidakule Göztepe; yüksek verimliliğe sahip, gün ışığı alan, kullanım kaybı yaratmayan, kolay ve düşük maliyetlerle işletilebilen, sürdürülebilir ofis alanlarıyla tercih edilmektedir. A plus ofis kriterlerine uygun olarak geliştirilmiş olan bu proje, Anadolu yakasının ulaşımı en kolay ofislerinden biri olarak kullanıcılarla buluşmaktadır.  

Tamamlanmış projelerinin yanı sıra, devam eden ve geliştirme sürecinde olan da pek çok projeye sahip olan Tahincioğlu, İstanbul’un yeni yüzü olan modern konut ve ofisler denilince ilk akla gelen markalardan biri. İstanbul’un en önemli ve gelişime açık lokasyonlarında projeleriyle yer alan Tahincioğlu, henüz inşaat aşamasındaki pek çok projenin satışlarını bugüne kadar yarattığı değer ve güven ile tamamlamayı başarmaktadır.

 

Modernlikle doğayı bir araya getirme misyonu doğrultusunda kompleks yapılara imza atan markanın Nidapark Kayaşehirve İstinye Projesi gibi gelişme aşamasındaki projeleri ise merakla bekleniyor.