Molotof bombası atan 5 kişi tutuklandı

Mersin’de terör örgütü yandaşları, Öcalan’ın Suriye’den çıkarılışını bahane ederek ortalığı savaş alanına çevirdi

Molotof bombası atan 5 kişi tutuklandı
14 Ekim 2013 Pazartesi 23:50 tarihinde eklendi.

MERSİN (CİHAN)- Mersin’de terör örgütü yandaşları, Öcalan’ın Suriye’den çıkarılışını bahane ederek ortalığı savaş alanına çevirdi. Mobese kameralarından tespit edilen 5 kişi mahkemece tutuklandı.

Abdullah Öcalan’ın Suriye’den çıkarılmasını bahane eden örgüt yandaşları Akdeniz ilçesi Şevket Sümer Mahallesi 156. Cadde üzerinde toplanarak korsan eylem yaptı. Örgüt yandaşları Siteler Polis Merkezi ile kendilerine müdahale eden zırhlı polis araçlarına molotof bombası ve taşlı saldırı düzenledi.

Atılan molotoflardan biri zırhlı polis aracına isabet ederek alev almasına sebep oldu. Örgüt yandaşlarının polise molotof attığı sırada arada kalan bir sürücü ise çocuğunu kucağına alarak kaçması dikkat çekti. Tüm bu yaşananların ardından Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlatarak yüzleri kapalı olan şahısların kimliklerini tek tek belirledi.

Harekete geçen ekipler önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyon sonucu yakalanarak bugün mahkemeye sevk edilen R.A. (19), Ö.K. (20), A.E.(17), R.K. (17) ve Y.E. (16) tutuklandı.


CİHAN