Mono endüstriyel lazer

Lazer markalama günümüzün en populer markalama yöntemi olma iddasını her geçen gün daha da güçlendiriyor.

Mono endüstriyel lazer
21 Mayıs 2018 Pazartesi 13:46 tarihinde eklendi.

Lazer markalama günümüzün en populer markalama yöntemi olma iddasını her geçen gün daha da güçlendiriyor. Hızlı , kalıcı ve birim maliyeti düşüren yapısıyla en çok tercih edilen markalama yöntemi olmakla birlikte çevreci bir yöntem olması nedeniyle de sıkça tercih ediliyor. Bu yöntemi kısaca şöyle tanımlayabiliriz. Metal ve plastik ürünlerin üzerine lazer kaynağında oluşturulan ışının merceklerle yansıtılması ve bu ürünlerin yüzeyine uygulanan ışının , tepkimeye girerek yakarak izler oluşturması diyebiliriz. Bu oluşturulan markalama izleri, kesinlikle silinmez ve kalıcıdır. Qr code , datamatrix, vektörel çizimler, logo barkod veya yazı olmak üzere çok farklı şekillerde markalama işlemi yapılabilir. Bu işlemi yapan makinalara ise lazer markalama makinası diyoruz. Eski tip nokta vuruşlu kodlama makinalarının yerini alan bu makinalar gelecekte de en çok tercih edilecek makinalar olacağını öngörebiliyoruz. Cnc makinalarının yavaşlığı ve yüksek yatırım maliyeti, bu makinaların tercih edilmesinde büyük rol oynuyor.

 

Mono Endüstriyel Kodlama Sistemleri Tic. A.Ş. satmış olduğu özel üretim Mono F serisi fiber lazer markalama makinalarıyla üretim sektörüne katkıda bulunmaya devam ediyor. Yeni nesil Mono F fiber lazer markalama makinaları, kullanım kolaylığı ilk yatırım maliyeti ve yüksek performansıyla her türlü metal markalama işleminde kusursuz çözümler sunuyor. Sunduğu bu çözümleri 7/24 teknik servis imkanı ve uzman teknik servis personelleriyle destekleyen Mono Endüstriyel Kodlama Sistemleri, üretimini yaptığı fiber lazer markalama makinalarının Türkiye'nin 81 iline sunuyor.

 

Lazer markalama makinası güç seçenekleri olarak 20W, 30W, 50W ve 100W gibi güçler olmakla birlikte, talep edilmesi halinde müşteriye özel terzi işi sistemler de üretilebiliyor. Genel Müdür Şemsettin Kağan Ballı, üretilen bu sistemlerin Türkiyeyle birlikte Dünya'da 21 ülkeye ihraç edilerek ülke ekonomisine de katkıda bulunduklarını, Mono Endüstriyel Kodlama Sistemlerinin şu an olduğu gibi gelecekte de sektör lideri olma iddaasını sürdüreceğini belirtiyor. Size özel çözümler için www.monokodlama.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Her türlü metal markalama ve lazer markalama ihtiyaçlarınız için yüksek kalitede makina ve hizmet alabileceğiniz Mono Kodlama , her yıl mayıs ve haziran aylarında yapmış olduğu kampanyalar ile müşterilerini Mono F Serisi makinalarla çok daha uygun fiyatlarla buluşturuyor.