"Moral ve puan kaybettik"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, çok büyük bir avantaj, moral ve puan kaybettiklerini söyledi.

Moral ve puan kaybettik
20 Ocak 2013 Pazar 19:43 tarihinde eklendi.

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, çok büyük bir avantaj, moral ve puan kaybettiklerini söyledi. Güneş, 3-1 mağlup oldukları KDÇ Karabükspor maçının ardından yaptığı açıklamada, devre arasında iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, “Maça da moralli çıkmıştık. Ama oyunun başında yediğimiz golle sıkıntı yaşadık. Sahada yeteneğimizin gerisinde kalan bir isteğimiz vardı. Beklediğimiz inançlı oyun tarzı ortaya çıkmadı. Rakibin çıkmalarında biraz daha baskı yapıp oynatmayabilirdik ama yapamadık. Rakip de bunu iyi kullandı. Hücum etmedeki zorluklarımıza rakibine iyi oynama şansı da verdik.” dedi.
 
İkinci yarıda rakibi sahasına hapsetme anlayışlarındaki başarıya rağmen gol atamadıklarına değinen deneyimli hoca, üçüncü golü yiyince de oyuncularının maçtan koptuğunu kaydetti. Kaybedilen 3 puan, skor ne olursa olsun talebelerinin oyunu bırakma anlayışlarını eleştiren Güneş, takımın oyun umudunu yitirmesinin kendisini üzdüğünü dile getirdi. Oyuncularının gayretlerinin eksik olduğuna vurgu yapan Şenol Güneş, saha ve skor değişikliklerine karşı dirençlerini ortaya koymadıklarını anlattı.
 
Tecrübeli teknik adam, rakiplerinin puan kaybettiği haftayı boş geçtiklerinin hatırlatılması üzerine de şunları kaydetti:
 
“Çok büyük bir avantaj, moral ve puan kaybettik. Bu bizim için adı konamayacak bir değer. Ama sahada bizim beklediğimiz manada mücadele yoktu. Rakibin direncin kıracak çok sebebimiz vardı ama onu yapamadık.” 

CİHAN