Motorola RAZR Türkiye'de

İnceliğiyle dikkat çeken Motorola RAZR, Turkcell ile Türkiye’ye geldi

Motorola RAZR Türkiyede
12 Nisan 2012 Perşembe 19:13 tarihinde eklendi, 3.105 kez okundu.

 

Motorola Mobility’nin Türkiye’ye sunduğu yeni Motorola RAZR ince tasarımı, hafifliği ve gelişmiş özellikleriyle akıllı telefon dünyasında iddialı. Motorola RAZR, Turkcell’in avantajlı ödeme seçenekleriyle, Gold veya Gold Plus paketlere ek 24 ay boyunca ayda 59 TL’den başlayan fiyatlarla Turkcell İletişim Merkezleri’nden satın alınabilecek
 
Motorola RAZR etkileyici görünümlü cam ön yüzü, elmas kesimli alüminyum vurguları ve canlı resimler sağlayan parlak 4,3 inçlik gelişmiş Super AMOLED Advanced ekranının yanı sıra KEVLAR lifleri ve Corning Gorilla Glass camla donatılarak çizilmelere ve sürtünmelere dayanıklı hale getirilmiş.

Kullanılan özel bir kaplama ise Motorola RAZR’ın elektronik devreleri de dahil her bölümünü su sıçramalarına karşı koruyor.
 
RAZR’da bulunan 1 GB RAM, çift çekirdekli 1.2 GHz’lik işlemci ve Android 2.3.5 işletim sistemi birlikte çalışarak hızlı bir kullanıcı arayüzü ve çoklu işlem gücü sağlıyor. Böylelikle kullanıcılar bir yandan e-postalarına bakarken aynı anda fotoğraflara göz gezdirip, listelerindeki müzikleri rahatlıkla dinleyeyebiliyor.

Üstelik bunların hepsini aynı anda ve gecikme yaşamadan yapıyor. Motorola RAZR’a önceden yüklenmiş Motorola MotoCast uygulaması ile ev veya iş bilgisayarındaki içeriği telefona yüklemek veya doğrudan dinleyip izlemek mümkün hale geliyor. Böylece kişisel bilgilere her zaman erişilebiliyor.